Vezi ce îți rezervă astrele de Ziua Internațională a Fotografiei

În fiecare an pe 19 august sărbătorim Ziua Internațională a Fotografiei, o oportunitate de a ne aminti de cum am descoperit fiecare dintre noi pasiunea pentru fotografie. Dincolo de creativitate și practică, putem spune că astrele ne influențează stilul de a fotografia. De exemplu, un fotograf Berbec va avea tendința de a fi orientat mai mult către acțiune, iar un fotograf din zodia Peștilor către captarea emoțiilor ș.a.m.d.

Iată ce îți rezervă astrele de Ziua Internațională a Fotografiei!

Berbec

Pregătit mereu de următoarea provocare, de Ziua Internațională a Fotografiei prietenii te vor găsi fotografiind din primul rând la un eveniment sportiv sau ajungând primul pe un vârf de munte pentru a surprinde apusul.

Alți fotografi Berbeci au citit și:

8 sfaturi utile în fotografia sportivă

Taur

Indiferent că vorbim de preparate alese sau de cartofi prăjiți și hamburger, de Ziua Internațională a Fotografiei le vei arăta prietenilor cât de bine te pricepi la fotografia culinară.

Alți fotografi Tauri au citit și:

Fotografia de mâncare – Sfaturi practice și posibilități eficiente pentru monetizare

Gemeni

Cel mai în vogă eveniment ce tocmai a fost anunțat pe Facebook, o ieșire la munte sau la mare în gașcă sau de unul singur în natură? De Ziua Internațională a Fotografiei, le-ai alege pe toate dacă ar fi posibil!

Alți fotografi Gemeni au citit și:

Cele mai recomandate obiective pentru fotografia de eveniment

Rac

Fie că vorbim de astrofotografie sau de fotografierea peisajelor cu apă, de Ziua Internațională a Fotografiei vei dori să fii pregătit pentru a surprinde luna, “părintele” tău astrologic.

Alți fotografi Raci au citit și:

Astrofotografia – Noțiuni de bază și exemple

Leu

Poate că nu poți să ajungi într-un safari și să fotografiezi regele junglei, dar cu siguranță de Ziua Internațională a Fotografiei poți să îți completezi trusa de fotografie wildlife cu o dronă pentru o perspectivă mai amplă!

Alți fotografi Lei au citit și:

7 sfaturi pentru fotografii wildlife reușite

Fecioară

De Ziua Internațională a Fotografiei îți vei uimi prietenii cu detaliile exacte pe care le-ai surprins în fotografiile tale macro.

Alți fotografi Fecioare au citit și:

Mini ghid pentru fotografia macro: echipament și sfaturi

Balanță

De Ziua Internațională a Fotografiei cel mai potrivit loc pentru tine este să fotografiezi un eveniment social, de unde poți surprinde toate unghiurile poveștii.

Alți fotografi Balanțe au citit și:

7 Nu-uri pe care un fotograf trebuie să le rostească

Scorpion

Vei fi tentat să aștepți să se facă noapte, pentru a ieși să fotografiezi peisaje nocturne sau evenimente mai sofisticate.

Alți fotografi Scorpion au citit și:

(c) Carlos and Miguel Vargas, “Bridge in San Lazaro”,Peru – 1926

Fotografia de noapte: istoric, repere și sfaturi

Săgetător

Cel mai probabil de abia aștepți să îți faci iar bagajul pentru a pleca în următoarea de vacanță! Ziua Internațională a Fotografiei este un prilej bun să îți completezi echipamentul de fotografiat pentru călătorii.

Alți fotografi Săgetator au citit și:

 

 

10 sfaturi pentru fotografii de vacanță perfecte

Capricorn

Ziua Internațională a Fotografiei este o oportunitate bună de a lua o pauză de la muncă și a reflecta ce înseamnă fotografia pentru tine și cum poți pe viitor să îți perfecționezi stilul de a fotografia.

Alți fotografi Capricorn au citit și:

10 modalități de a câștiga bani din fotografie

Vărsător

Cele mai noi gadgeturi ori echipamentul ideal pentru fotografia aeriană? De Ziua Internațională a Fotografiei te poți documenta despre aceste subiecte de care ești pasionat.

Alți fotografi Vărsător au citit și:

(c) Bogdan Pop

Echipamentul ideal pentru fotografia aeriană

Pești

Ziua Internațională a Fotografiei este un moment potrivit să te uiți peste toate fotografiile de portret pe care le-ai făcut până în prezent și să te gândești la următoarea achiziție – astrele îți prezic un obiectiv cu focală fixă și luminozitate maximă!

Alți fotografi Pești au mai citit și:

(c) Raluca Antuca

Fotografia de portret – echipament, lumină și încadrare


Indiferent de semnul tău zodiacal, Ziua Internațională a Fotografiei este un moment potrivit pentru a reflecta la ce înseamnă fotografia pentru tine și pentru a te gândi la proiecte de viitor. Iată cum poți sărbători această zi importantă în comunitatea fotografilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *