Vezi ce îți rezervă astrele de Ziua Internațională a Fotografiei

În fiecare an pe 19 august sărbătorim Ziua Internațională a Fotografiei, o oportunitate de a ne aminti de cum am descoperit fiecare dintre noi pasiunea pentru fotografie. Dincolo de creativitate și practică, putem spune că astrele ne influențează stilul de a fotografia. De exemplu, un fotograf Berbec va avea tendința de a fi orientat mai mult către acțiune, iar un fotograf din zodia Peștilor către captarea emoțiilor ș.a.m.d.

Iată ce îți rezervă astrele de Ziua Internațională a Fotografiei!

Berbec

Pregătit mereu de următoarea provocare, de Ziua Internațională a Fotografiei prietenii te vor găsi fotografiind din primul rând la un eveniment sportiv sau ajungând primul pe un vârf de munte pentru a surprinde apusul.

Alți fotografi Berbeci au citit și:

8 sfaturi utile în fotografia sportivă

Taur

Indiferent că vorbim de preparate alese sau de cartofi prăjiți și hamburger, de Ziua Internațională a Fotografiei le vei arăta prietenilor cât de bine te pricepi la fotografia culinară.

Alți fotografi Tauri au citit și:

Fotografia de mâncare – Sfaturi practice și posibilități eficiente pentru monetizare

Gemeni

Cel mai în vogă eveniment ce tocmai a fost anunțat pe Facebook, o ieșire la munte sau la mare în gașcă sau de unul singur în natură? De Ziua Internațională a Fotografiei, le-ai alege pe toate dacă ar fi posibil!

Alți fotografi Gemeni au citit și:

Cele mai recomandate obiective pentru fotografia de eveniment

Rac

Fie că vorbim de astrofotografie sau de fotografierea peisajelor cu apă, de Ziua Internațională a Fotografiei vei dori să fii pregătit pentru a surprinde luna, “părintele” tău astrologic.

Alți fotografi Raci au citit și:

Astrofotografia – Noțiuni de bază și exemple

Leu

Poate că nu poți să ajungi într-un safari și să fotografiezi regele junglei, dar cu siguranță de Ziua Internațională a Fotografiei poți să îți completezi trusa de fotografie wildlife cu o dronă pentru o perspectivă mai amplă!

Alți fotografi Lei au citit și:

7 sfaturi pentru fotografii wildlife reușite

Fecioară

De Ziua Internațională a Fotografiei îți vei uimi prietenii cu detaliile exacte pe care le-ai surprins în fotografiile tale macro.

Alți fotografi Fecioare au citit și:

Mini ghid pentru fotografia macro: echipament și sfaturi

Balanță

De Ziua Internațională a Fotografiei cel mai potrivit loc pentru tine este să fotografiezi un eveniment social, de unde poți surprinde toate unghiurile poveștii.

Alți fotografi Balanțe au citit și:

7 Nu-uri pe care un fotograf trebuie să le rostească

Scorpion

Vei fi tentat să aștepți să se facă noapte, pentru a ieși să fotografiezi peisaje nocturne sau evenimente mai sofisticate.

Alți fotografi Scorpion au citit și:

(c) Carlos and Miguel Vargas, “Bridge in San Lazaro”,Peru – 1926

Fotografia de noapte: istoric, repere și sfaturi

Săgetător

Cel mai probabil de abia aștepți să îți faci iar bagajul pentru a pleca în următoarea de vacanță! Ziua Internațională a Fotografiei este un prilej bun să îți completezi echipamentul de fotografiat pentru călătorii.

Alți fotografi Săgetator au citit și:

 

 

10 sfaturi pentru fotografii de vacanță perfecte

Capricorn

Ziua Internațională a Fotografiei este o oportunitate bună de a lua o pauză de la muncă și a reflecta ce înseamnă fotografia pentru tine și cum poți pe viitor să îți perfecționezi stilul de a fotografia.

Alți fotografi Capricorn au citit și:

10 modalități de a câștiga bani din fotografie

Vărsător

Cele mai noi gadgeturi ori echipamentul ideal pentru fotografia aeriană? De Ziua Internațională a Fotografiei te poți documenta despre aceste subiecte de care ești pasionat.

Alți fotografi Vărsător au citit și:

(c) Bogdan Pop

Echipamentul ideal pentru fotografia aeriană

Pești

Ziua Internațională a Fotografiei este un moment potrivit să te uiți peste toate fotografiile de portret pe care le-ai făcut până în prezent și să te gândești la următoarea achiziție – astrele îți prezic un obiectiv cu focală fixă și luminozitate maximă!

Alți fotografi Pești au mai citit și:

(c) Raluca Antuca

Fotografia de portret – echipament, lumină și încadrare


Indiferent de semnul tău zodiacal, Ziua Internațională a Fotografiei este un moment potrivit pentru a reflecta la ce înseamnă fotografia pentru tine și pentru a te gândi la proiecte de viitor. Iată cum poți sărbători această zi importantă în comunitatea fotografilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.