(c) Kimiko Nishimoto

La 89 de ani, bunicuța Kimiko s-a apucat de fotografiat! Vezi cum a reușit.

În fiecare an pe data de 19 august sărbătorim Ziua Internațională a Fotografiei. În această perioadă, ne amintim printre altele și de faptul că nu e niciodată prea târziu să descoperi pasiunea pentru fotografie. Bunicuța japoneză Kimiko Nishimoto ne amintește că fotografia și tehnologia nu sunt doar pentru cei tineri. În vârstă de 89 de ani, Kimiko Nishimoto fotografiază și își editează propriile poze în ultimii 17 ani. Stilul ei este unul unic.

Kimiko Nishimoto și-a descoperit pasiunea pentru fotografie la vârsta de 72 de ani. Fiul ei preda un curs de începători și a decis să se înscrie și ea, fără să știe că va descoperi un talent pe care nu știa că îl are. S-a îndrăgostit imediat de fotografie și și-a găsit un stil unic: realizează autoportrete pe care le editează apoi în cele mai comice moduri.

Zece ani mai târziu, a avut prima expoziție proprie, la un muzeu local din Kumamoto. Anul trecut, fotografiile lui Kimiko Nishimoto au fost expuse în cadrul galeriei de imagini Epsite Epson din Tokyo. Expoziția a fost intitulată Asokobane (Hai să ne jucăm).

Sursa: Boredpanda.com


Tu la ce vârstă ți-ai descoperit pasiunea pentru fotografie? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • De la 12 ani fotografiez, fotografia pe aparatul cu film din anii 70 tatalui meu, dar doar la 32 de ani am facut un curs de fotografie și la 34 m-am gândit să fac din asta o meserie. La 35 de ani am fost la primele botezuri si la aproape 36 am renuntat la jobul meu de inginer.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.