(c) Kimiko Nishimoto

La 89 de ani, bunicuța Kimiko s-a apucat de fotografiat! Vezi cum a reușit.

În fiecare an pe data de 19 august sărbătorim Ziua Internațională a Fotografiei. În această perioadă, ne amintim printre altele și de faptul că nu e niciodată prea târziu să descoperi pasiunea pentru fotografie. Bunicuța japoneză Kimiko Nishimoto ne amintește că fotografia și tehnologia nu sunt doar pentru cei tineri. În vârstă de 89 de ani, Kimiko Nishimoto fotografiază și își editează propriile poze în ultimii 17 ani. Stilul ei este unul unic.

Kimiko Nishimoto și-a descoperit pasiunea pentru fotografie la vârsta de 72 de ani. Fiul ei preda un curs de începători și a decis să se înscrie și ea, fără să știe că va descoperi un talent pe care nu știa că îl are. S-a îndrăgostit imediat de fotografie și și-a găsit un stil unic: realizează autoportrete pe care le editează apoi în cele mai comice moduri.

Zece ani mai târziu, a avut prima expoziție proprie, la un muzeu local din Kumamoto. Anul trecut, fotografiile lui Kimiko Nishimoto au fost expuse în cadrul galeriei de imagini Epsite Epson din Tokyo. Expoziția a fost intitulată Asokobane (Hai să ne jucăm).

Sursa: Boredpanda.com


Tu la ce vârstă ți-ai descoperit pasiunea pentru fotografie? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • De la 12 ani fotografiez, fotografia pe aparatul cu film din anii 70 tatalui meu, dar doar la 32 de ani am facut un curs de fotografie și la 34 m-am gândit să fac din asta o meserie. La 35 de ani am fost la primele botezuri si la aproape 36 am renuntat la jobul meu de inginer.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *