Mos Craciun
ia cadourile de la F64

E greu să fii Moș Crăciun, mai ales anul acesta! De aceea, ne-am gândit că e momentul să îi ușurăm munca și să alegem câteva idei de cadouri perfecte pentru fotografi sau creatori de conținut. Fie că ești și tu, ca și Moșul, în căutarea unei idei de cadou, fie că ai început să îți pregătești lista de dorințe de Crăciun, aici vei găsi cele mai bune indicii.  Anul ăsta știm cu toții, Moșul ia cadourile de la F64!

Luna decembrie este luna cadourilor și este plină de momente în care ne amintim cum era când eram copii. Ai crede că este dificil să cauți un cadou potrivit pentru un creator de conținut și că acestea sunt costisitoare, însă adeseori ei sunt în căutare de accesorii care să le facă munca mai ușoară și apreciază originalitatea, care poate veni și sub forma cadourilor DIY. Venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri pentru creatorii de conținut din viața ta.

Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți tindem să ne apropiem de cei dragi, ți-am pregătit un ghid complet de cumpărare ca să alegi cadourile ideale pentru părinți și fotografii familiști. Am selectat atent pentru tine variante de cadouri care să îi mulțumească și pe cei mai pretențioși din viața ta.

Cumpărarea cadoului perfect pentru cei pasionați de tehnologie poate însemna să petreci ore întregi citind informații despre diverse produse, recenzii ale consumatorilor, iar uneori nu ai timp pentru asta. Venim în ajutorul tău: am întocmit o listă cu gadgeturile noastre preferate, pentru ca ție să îți fie mai ușor să alegi cadoul potrivit pentru un pasionat de tehnologie.

Un vlogger va cauta să surprindă momentele de sărbătoare într-un mod cât mai inedit. Iată cu ce cadouri poți veni în ajutorul lui.

În acest articol ai 20 de idei de gadgeturi, accesorii si articole utile fotografilor sau celor care, pur si simplu, le place sa surprinda imagini, fie cu un aparat de fotografiat, fie cu un smartphone. Le-am structurat pe bugete si le poti gasi pe toate mai jos.

Venim în ajutorul tău o idee de cadou pe care cei dragi ție să îl țină minte mult timp de acum înainte. Ce poate fi mai frumos decât să susții pasiunea prietenilor tăi? În cele ce urmează, îți prezentăm 5 cursuri perfecte de oferit drept cadou de Crăciun pentru cei își doresc să se perfecționeze în domeniul imaginii.

Fotografia de produs poate fi realizată folosind o singură lumină. Greu de crezut, nu? În cele ce urmează, Daniel Radu ne povestește cum este posibil acest lucru și ne inspiră să fim și noi creativi. 

Vrei să îți faci cadou o sursă de iluminare potrivită, sau ai un prieten despre care știi că ar avea nevoie de acest cadou? Te ajutăm să alegi produsul potrivit.

Vrem să îți arătăm cum te poate ajuta un trepied foto în realizarea unor poze mult mai bune și care sunt principalele criterii de alegere, atunci când vrei să îți cumperi un astfel de produs.

Pe lângă timpul petrecut alături de familie și prieteni, masa de Crăciun și momentul desfacerii cadourilor, sărbătorile de iarnă ne invită să ne cuibărim în pat, cu o cană de ciocolată caldă sau ceai fierbinte și să vizionăm un film de Crăciun.
Îți prezentăm în cele ce urmează o listă cu cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile!

În apropierea fiecărei sărbători, ne confruntăm cu toții cu o dilemă: ce fel de cadou să îi fac prietenului/prietenei, copilului sau altei persoane importante din viața mea? E perfect că îi știi hobby-ul, însă între atâtea aparate foto, obiective și accesorii s-ar putea să îți fie greu să te decizi. Nu-i nimic. Ți-am pregătit chestionarul perfect pentru a alege mai ușor.

Uneori este o adevărată provocare să alegi obiectivul potrivit pentru tipul de fotografie pe care îl practici și nivelul experienției tale, la câte opțiuni există. În cele ce urmează îți prezentăm câteva sfaturi despre cum poți alege obiectivul potrivit în funcție de stilul tău de a fotografia, nevoile și bugetul tău.

Dacă timpul tău liber de acasă înseamnă de cele mai multe ori “filme, seriale și jocuri”, ai în față un topic pe măsura confortului dorit în living: televizoarele 4K (sau UHD – Ultra High Definition).

ho ho ho!

Știu că acum ești pregătit 
Să alegi cadoul potrivit!
Intră pe site-ul mare 
Și fă cadou de sărbătoare 
Să se bucure cu mic și mare 
De echipamentul cel mai tare.

Pregătește-te de Crăciun

Zile
Ore
Minute
Secunde

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.