5 idei de cadouri foto-video pentru aventurieri

Postat de: F64 F64

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

Așadar, continuăm seria cu tipologia cea mai spontană, chiar și în prag de sărbători și anume, aventurierii. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți sperăm să fim mai aproape de cei dragi, un aventurier caută cu această ocazie să surprindă cadre cât mai memorabile, așa că, hai să vedem ce cadouri i-ar fi de ajutor:

#1 Trepied

Expuneri lungi pentru fotografii de noapte și astrofotografie spectaculoase, pentru fotografii de grup cu prietenii din călătorii, pentru animalele interesante de care nu te poți apropia, pentru cascade și peisaje care-ți taie respirația, un trepied îți va fi util indiferent de vreme, iar la F64 ai de unde alege!

Iar dacă ai nevoie de un scurt ghid pentru alegerea unui trepied, îl găsești mai jos:

7 Motive pentru care ai nevoie de trepied

Ce ar trebui să știi despre trepiedul tău foto

#2 Rucsac

În loc să te cari cu mai multe bagaje mai mici și neadecvate aventurilor tale, ți-ar fi mai mult decât util un rucsac foto dedicat, unde să ai loc să-ți pui întreagă trusă și să nu-ți faci griji cu privire la mediu și schimbările de vreme. În plus, ai o întreagă varietate de unde-ți poți alege, iar dacă ești genul care pleacă la plimbare doar cu strictul necesar, s-ar putea să fie companionul ideal pentru tot ceea ce iei cu tine.

#3 Accesorii curatare