Ghid complet de cumpărare – Cadouri ideale pentru părinți și fotografii familiști

Crăciunul este poate cea mai așteptată perioadă a anului, bucuria apare în sufletele tuturor celor care îndrăgesc decorațiunile din casă, bradul împodobit și timpul petrecut împreună cu persoanele apropiate. Totodată, este și perioada în care alergăm încolo și încoace după cadouri, lucru care poate crea sentimentul de stres. 

Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți tindem să ne apropiem de cei dragi, ți-am pregătit un ghid complet de cumpărare ca să alegi cadourile ideale pentru părinți și fotografii familiști. Am selectat atent pentru tine variante de cadouri care să îi mulțumească și pe cei mai pretențioși din viața ta. 

Testate

 Plăcute

 Apreciate

Recomandate

Idei de cadouri pentru părinți

Audio-Technica Pickup AT-LP60XBT

 

Potrivit pentru:

 

  Pasionații de muzică

  Ascultarea vinylurilor

  Timpul petrecut împreună cu cei dragi

  Momentele de relaxare

 

Specificații cheie:

 

 Conexiune bluetooth

 Doza dual-magnet (MM)

ECodec Bluetooth Qualcomm aptX

 Viteză selectabilă manual (33 1/2 sau 45 rpm)

 Preamplificator de doză integrat 

Ce poate fi mai frumos decât să asculți colinde în jurul bradului împreună cu cei dragi? Poți oferi celor dragi un cadou cu adevărat special, cu Audio-Technica Pickup AT-LP60XBT întreaga familie o să simtă spiritul sărbătorilor. AT-LP 60 XBT este o soluție completă și comodă pentru ascultarea vinylurilor. Pickupul AudioTechnica AT-LP 60 XBT este complet automatic, ideal pentru o utilizare foarte simplă. Acest model permite conectarea prin BLUETOOTH la orice dispozitiv care permite acest lucru (boxă portabilă, căști, receiver, minisistem, etc.) AT-LP 60 XBT poate memora ultimele opt dispozitive conectate și pairingul se poate relua printr-o simplă apăsare de buton. Viteza este selectabilă manual ( 33 1/2 sau 45 rpm ). 

Kathay Waterproof Plant Grow Lampa LED Crestere Plante 100W

 

Potrivit pentru:

 

  Pasionații de plante și de natură

  Plantare în aer liber / interior

  Activități împreună cu cei dragi

  Medii cu umiditate ridicată

 

Specificații cheie:

 

  Putere: 100W

  Full Spectrum 380-840nm

  Frecvență: 50Hz/60Hz

  Rata de rezistență la apă: IP67

  Tensiune de intrare: AC220V

Este foarte important ca cei mici să protejeze și să îndrăgească natura, iar creșterea plantelor acasă poate fi o activitate foarte plăcută și educativă de pus în practică împreună cu copiii. Lampa Kathay pentru creșterea plantelor poate fi o idee de cadou inedit de oferit pasionaților de natură. Are un spectru complet, potrivit pentru orice plantă în orice perioadă de creștere. Este ușor de instalat, are o greutate redusă și este super-subțire. Carcasa din aluminiu, cu un strat special de dispersare a căldurii, rămâne sub 65 de grade Celsius. IP67 rezistent la apă, poate funcționa în medii cu umiditate ridicată. Este potrivită atât pentru plantare în aer liber, cât și pentru interior.

Anker Eufy 2 Set Home Base + 3 Camere Supraveghere Video Wireless

 

Potrivit pentru:

 

  Monitorizarea zonelor dorite

  Reducerea alertelor false

   Control complet asupra supravegherii

 

Specificații cheie:

 

   Grad de rezistență: IP67

   Night Vision

   Rezoluție Full HD 1080p

   Conectivitate Wireless

   Stocare date Slot Micro SD până la 256GB

Siguranța celor dragi este pe primul loc, astfel camera de supraveghere Anker Eufy poate fi următoarea achiziție de care ai nevoie. Camera video este 100% fără fir, rezistentă la intemperii, cu certificat IP67 și este proiectată să funcționeze timp de 365 de zile (sau 3 ani în regim de așteptare) cu o singura încărcare, în interior și în exterior. Tehnologia AI integrata identifică și se concentrează asupra imaginii umane. Reduci alertele false cu ajutorul tehnologiei inteligente care diferențiază oamenii de obiecte. Te anunță în câteva secunde când sunt detectate mișcări suspecte și  primești doar alertele care contează. 

Fujifilm Instax Mini 12 Aparat Foto Instant Pastel Blue

 

Potrivit pentru:

 

  Pasionații de fotografie

  Imortalizarea momentelor unice

  Proiecte împreună cu cei mici

 

Specificații cheie:

   Film compatibil INSTAX MINI

   Obiectiv de 60 mm cu oglinda selfie

   Expunere automata si blit automat

   Mod de fotografiere dedicat Selfie/Close-Up

   Vizor optic, doua baterii AA

Este esențial ca cei mici să învețe să aprecieze creația, de orice fel, întrucât tehnologia nu ar fi existat astăzi, într-un mod atât de avansat, dacă nu s-ar fi pornit de la lucruri pe care le poți ține în mână. Folosirea Fujifilm Instax îți poate oferi o experiență simplă și fără complicații de a crea ceva inedit. Poți fotografia indiferent de lumina ambientală/ naturală. Expunerea automată te ajută să obții rezultatul cel mai bun cu lumina pe care o ai în jur. Modul “Selfie” este util și pentru fotografii de tip close-up.

Fotografia pentru copii – 5 sfaturi cu Fujifilm Instax
Kathay V01S Selfie Stick cu Lampa LED Ring Light

Potrivit pentru:

 

  Iluminarea fotografiilor cu smartphone-ul sau aparatul foto

  Filmări, poze, machiaj, video call

  Orice unghi de fotografiere dorit

Specificații cheie:

 

  Rotire 360°

  Bluetooth 4.0

  Intensitate lumină rece: 6500k

  Intensitate lumină calda : 2900k

Este accesoriul perfect pentru fotografiile de Crăciun, ajutând la iluminarea fotografiilor cu smartphone-ul sau aparatul foto. Este portabil și demontabil, suportul este unul din cele mai versatile accesorii pentru fotografiile și video-urile cu smartphone-ul. Cele trei intensități corespund la trei tonuri care te iluminează perfect cu orice ocazie, în interiorul încăperilor sau afară. Este ideal pentru filmări, poze fashion, poze și video reclame social media, machiaj și vlog. Led-urile economice nu se încălzesc și redau culori naturale ale subiectelor.

Idei de cadouri pentru fotografii familiști

Sony Alpha ZV-E10 Camera Mirrorless pentru Vlogging 4K

 

Specificații cheie:

 

 Operațiuni de vlogging intuitive cu ecran tactil

 Montura E, compatibilă cu peste 60 de obiective Sony

 Filmare 4K 30p / Full HD 120p

 Focalizare pe ochi în timp real

 Microfon direcțional și paravânt incluse

ZV-E10 este camera perfectă pentru a imortaliza momentele magice de sărbători. Are un design gândit în principal pentru video, fiind o cameră ușoară, de aproximativ 343 de grame și integrează popularul ecran LCD rabatabil în lateral, care le permite utilizatorilor să conecteze microfoane externe în partea de sus a camerei. Acest aspect simplifică pentru utilizatori să vadă ecranul în modul Selfie, dar și să filmeze din poziții dificile. include, de asemenea, funcționalități video avansate, precum înregistrarea video 4K (QFHD: 3840 x 2160) și Slow Motion cu o calitate ridicată a imaginii (FHD 120p). Este disponibilă și stabilizarea electronică a imaginii prin intermediul Active Mode, care oferă înregistrare video stabilă chiar și în timpul mersului, atunci când filmarea se realizează direct din mână.

Sony Alpha A6700 Aparat Foto Mirrorless APS-C 4K 26 MP Body

 

Specificații cheie:

  Senzor Exmor R de 26 MP, procesorul BionZ XR

  Focalizare automată susținută de AI

  Înregistrare 4K/30p (10 biți 4:2:2) și slow motion 4K/120p

  Ecran rotativ complet tactil, vizor electronic clar

  Conectați simplu camera la smartphone prin Creators’ App

Sony Alpha 6700, următoarea generație de tehnologie pentru creativitate în mișcare. Cu o calitate incredibilă a imaginii, susținută de noul senzor de 26 MP cu iluminare din spate și focalizare automată susținută de AI pentru recunoaștere și urmărire precise ale subiectului, surprinderea cadrului perfect nu a fost niciodată mai ușoară. Indiferent dacă sunteți pasionați de natură sau călătorii, Iar pentru cei care doresc să realizeze atât imagini statice, cât și filme, Sony Alpha 6700 include cele mai bune funcții video moștenite de la camerele profesionale, asigurând o experiență de înregistrare cu adevărat 4K, chiar și în cele mai dificile situații. Cu o gamă largă de obiective Sony native și opțiuni de conectare inteligente, această cameră este gata să insufle viață puterii dumneavoastră creative

Nikon Z50 Kit cu Obiective NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR + NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

 

Specificații cheie:

 

  Senzor BSI-CMOS 21 Megapixeli

  Procesor de imagine Expeed 6

  Sistem de autofocus cu 209 de puncte

  Plaja ISO nativa 100-51200

   LCD tactil articulat cu 1,04 milioane de pixeli

Nikon Z50 este o cameră ideală pentru fotografii familiști, este mic, pornește repede, are o manevrare ușoară, astfel devine un foarte bun prieten. Z50 este echipat cu un senzor în format DX, cu 20,9 MP, într-un corp rezistent și compact. Printre caracteristicile moștenite de la aparatele foto Nikon Z7 si Z6 se numără montura larga Z si sistemul AF hibrid. De asemenea, Z50 este prevăzut cu un vizor electronic clar, cu un ecran tactil cu înclinare și cu un maner adânc. Are integrată funcția inteligentă AF detectie ochi, Z50 este excelent pentru fotografierea portretelor, iar fotografierea continuă cu pana la 11 fps (cu AF/AE) este ideală pentru scenele de acțiune.

Canon Soft Bundle Canon EOS R100 Aparat Foto Mirrorless 24.1MP Kit cu Obiectiv RF-S 18-45mm IS STM si RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

 

 

Specificații cheie:

  Senzor CMOS APS-C de 24,1 MP

  Video 4K 24p cu decupare, Full HD 60p

  Dual Pixel CMOS AF cu 143 zone de AF

  Ecran LCD de 3″ si 1,04m-puncte

  Mod de asistenta creativa

EOS R100 folosește un senzor APS-C de 24,1 megapixeli care este de câteva ori mai mare decât senzorul folosit de smartphone-urile de top, oferind o creștere vizibilă a calității la fotografiere și filmare. Astfel, acest model oferă culori impecabile și detalii incredibile, dar și posibilitatea de a fotografia în condiții de luminozitate redusă și de a obține un efect bokeh frumos și autentic, în care fundalul este ușor estompat, permițând subiectului să iasă în evidență.

BONUS! Ca să surprinzi momente cât mai frumoase în această iarnă ți-am pregătit un ghid cu adevărat special!

De ce sa descarci acest ghid?

Sărbătorile nu ne lasă niciodată fără amintiri. Fiind cam singura perioadă din an în care putem întradevăr să profităm de compania celor dragi, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Vei găsi în acest ebook o mulțime de informații despre cum să creezi amintiri magice în fotografii care surprind spiritul acestei perioade.

 

În acest ghid foto urmează să afli:

 Sfaturi generale pentru fotografii de Crăciun și amintiri de neuitat

 Sfaturi utile pentru fotografierea pomului de Crăciun

 7 sfaturi pentru fotografierea mesei de Crăciun

 Tips & tricks pentru fotografierea ploii

 Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de foto-video

 BONUS! Fotografii reusite cu artificii!

F64 îți urează mult succes în alegerea cadourilor perfecte pentru apropiații tăi!

Tu ce gadget ți-ai dori să primești cadou anul acesta? Lasă în comentarii, poate vine moșul cu oferte!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.