5 idei de cadouri pentru fotografii familiști

Postat de: F64 F64

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

cadouri

Așadar, începem seria cu tipologia de care vrem să fim aproape în această perioadă și anume, familistul. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți tindem să ne apropiem de cei dragi, ne-am gândit că aceste cadouri ar fi potrivite:

#1 Mănuși cu touch și căciuli smart

Deja v-ați făcut planuri de un concediu la ski sau pur și simplu v-ați hotărât să profitați de iarnă? Atunci cu siguranță vei avea nevoie de mănuși și căciuli ca să nu dârdâi atât de tare cu mâna pe aparat sau telefon.

La F64 găsești căciuli smart care se conectează prin Bluetooth la smartphone-ul tău, fiind compatibile cu majoritatea modelelor. Acestea au căști încorporate pentru ca tu să te bucuri de muzica preferata, iar microfonul facilitează efectuarea apelurilor telefonice. Butoanele de control ți permit să reglezi volumul, să schimbi piesa, să pui pauză sau să răspunzi la apeluri.

#2 Selfie Stick

Vrei să te bucuri de o sumedenie de fotografii drăguțe de grup din vacanță? Atunci un selfie-stick s-ar putea să fie soluția.

#3 Smartwatch

Fii mereu la timp și la curent cu tot ceea ce ai de făcut, indiferent de vreme cu un smartwatch. Ai o listă lungă de to-do-uri, fie că vorbim de muncă, pasiune sau activități de familie? Atunci un smartwatch s-ar putea să fie perfect pentru tine.

#4 Canon Selphy CP-130