5 idei de cadouri pentru fotografii familiști

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

cadouri
Așadar, începem seria cu tipologia de care vrem să fim aproape în această perioadă și anume, familistul. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți tindem să ne apropiem de cei dragi, ne-am gândit că aceste cadouri ar fi potrivite:

#1 Mănuși cu touch și căciuli smart

Deja v-ați făcut planuri de un concediu la ski sau pur și simplu v-ați hotărât să profitați de iarnă? Atunci cu siguranță vei avea nevoie de mănuși și căciuli ca să nu dârdâi atât de tare cu mâna pe aparat sau telefon.

La F64 găsești căciuli smart care se conectează prin Bluetooth la smartphone-ul tău, fiind compatibile cu majoritatea modelelor. Acestea au căști încorporate pentru ca tu să te bucuri de muzica preferata, iar microfonul facilitează efectuarea apelurilor telefonice. Butoanele de control ți permit să reglezi volumul, să schimbi piesa, să pui pauză sau să răspunzi la apeluri.

#2 Selfie Stick

Vrei să te bucuri de o sumedenie de fotografii drăguțe de grup din vacanță? Atunci un selfie-stick s-ar putea să fie soluția.

#3 Smartwatch

Fii mereu la timp și la curent cu tot ceea ce ai de făcut, indiferent de vreme cu un smartwatch. Ai o listă lungă de to-do-uri, fie că vorbim de muncă, pasiune sau activități de familie? Atunci un smartwatch s-ar putea să fie perfect pentru tine.

#4 Canon Selphy CP-130

Printează cele mai faine momente petrecute în familie cu Canon-Selphy!

Specificații

  • Imprimare wireless instantanee și AirPrint
  • LCD ajustabil
  • Compatibilitate cu carduri SD
  • Imprimare facilă de pe dispozitivele smartphone și tablete
  • Imprimare rapidă, de calitate profesională, 10x15cm

SELPHY CP1300 este o imprimantă foto wireless compactă, foarte portabilă, ideală pentru a printa poze acasă sau în diverse locații. Prin intermediul aplicatei Canon PRINT poți printa oriunde te afli, prin intermediul AirPrint, de pe cardul de memorie al aparatului foto sau de pe Facebook și Instagram. Poți alege între o serie de dimensiuni 4″x6″, 2.1″x2.1″, format pătrat și chiar stickere pentru printuri de calitate și durabile.

#5 Sony Alpha A6300 black 16-50mm OSS

Dacă vrei însă să duci fotografia la următorul nivel, o alternativă extrem de utilă în locul smartphone-ului este acest ki foto.

Specificații

  • Rezoluție: 24 Mpx
  • Senzor: APS-C (23.5 x 15.6 mm)
  • Display: articulat LCD TFT 3″ cu 921,600 puncte
  • Înregistrare video: da
  • Sensibilitate ISO: 100-25600, expandabil pânî la 51200

Sony Alpha A6300 este un aparat foto mirrorless cu obiective interschimbabile, robust, elegant și compact, care se adresează deopotrivă fotografilor amatori cât și fotografilor profesioniști care nu vor să transporte un aparat mare și greu. Senzorul CMOS dispune de o rezoluție de 24 megapixeli și o valoare maximă ISO de 51200 oferindu-ți imagini extraordinare de fiecare dată, cu zgomot foarte scăzut, indiferent de condițiile de fotografiere.

cadouri

Descoperă restul de oferte F64 aici!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: entuziaști, vloggeri și aventurieri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *