Cele mai bune cadouri pentru creatorii de conținut în 2020

Luna decembrie este luna cadourilor și este plină de momente în care ne amintim cum era când eram copii. Ai crede că este dificil să cauți un cadou potrivit pentru un creator de conținut și că acestea sunt costisitoare, însă adeseori ei sunt în căutare de accesorii care să le facă munca mai ușoară și apreciază originalitatea, care poate veni și sub forma cadourilor DIY. Venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri pentru creatorii de conținut din viața ta.

Idei de cadouri pentru fotografi

Un fotograf, indiferent de nivelul de pregătire, va aprecia două tipuri de cadouri, pe cele practice care includ accesorii precum trepiede, genți și rucsacuri etc. și pe cele originale: tricouri și căni personalizate, albume inedite etc. În funcție de personalitatea lui, vei ști dacă este genul care apreciază un cadou practic sau care se entuziasmează atunci când primește unul original, poate chiar realizat de tine

Cum iarna este un anotimp care aduce diverse provocări pentru fotografi, o pereche de mănuși este o alegere inspirată de cadou. 

Ai un prieten sau un membru al familiei pasionat de fotografie, despre care știi că și-ar dori să învețe mai multe, să treacă la următorul nivel? Atunci un curs pentru începători poate fi cadoul ideal.

Idei de cadouri pentru videografi

Pentru un videograf, fie că vorbim despre vloggeri sau videografii de eveniment, accesoriile sunt cele mai potrivite cadouri. Un stabilizator este unul dintre cele mai apreciate cadouri de un videograf, acesta fiind esențial pentru calitatea filmării. Pe lângă stabilitatea imaginii, calitatea sunetului este foarte importantă pentru un videograf. Avem o mulțime de microfoane și căști din care poți alege, rămâne întrebarea: cum alegi căștile și microfoanele potrivite? Te poți inspira din aceste articole dedicate videografilor:

Soluțiile de iluminare reprezintă alte idei de cadouri care vor fi apreciate de videografi si vloggeri, mai ales de vloggerii din zona de beauty. O lampă cu lumină continuă este o alegere potrivită și accesibilă.

Idei de cadouri pentru pictori și muzicieni

Ai un prieten pasionat de pictură sau de muzică? Se vor bucura dacă de Crăciun le faci un cadou potrivit pentru pasiunea lor, care să le permită să își demonstreze creativitatea în continuare. Poți alege cadoul potrivit de la noi:

Idei de tablouri pentru graficieni, designeri și arhitecți

Pentru graficieni, designeri și arhitecți, tableta grafică este instrumentul esențial în munca lor. Dacă bugetul nu îți permite să faci cadou o astfel de tabletă grafică, există o mulțime de accesorii care te pot transforma în ajutorul ideal al lui Moș Crăciun pentru designer-ul din viața ta.

Sperăm că acest articol îți este de ajutor în alegerea cadoului ideal pentru creatorul de conținut din viața ta. Acest an ne-a demonstrat că dincolo de goana după cadouri, timpul petrecut cu cei dragi este cel mai important. Petrecând timp cu oamenii dragi, punând întrebările potrivite și fiind atent atunci când aceștia vorbesc despre pasiunile lor, poți afla răspunsul la întrebarea: ”Ce cadouri să cumpăr de Crăciun?” chiar de la ei. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.