5 idei de cadouri pentru fotografii entuziaști

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

cadouri

 

Așadar, continuăm seria cu tipologia prin care am trecut cu toții când amînceput să ne jucăm cu echipamentul foto și anume, entuziaștii. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toțisperăm să fim mai aproape de cei dragi, un pasionat entuziast caută cu această ocazie să surprindă cadre cât mai memorabile, așa că, hai să vedem ce cadouri i-ar fi de ajutor:

Să faci fotografii bune presupune mai mult. Sigur, cheia este să faci cât mai multe fotografii, să încerci tehnici, să explorezi compoziții și să-ți găsești subiecte interesante, însă, citind despre fotografie vei afla o grămadă de informații utile, fie că ți s-a părut mereu manualul unui aparat complicat sau că vrei să descoperi imaginile fotografilor consacrați ori să citești sfaturi utile.

La F64 găsești o sumedenie de cărți foto de la albume, la ghiduri, dicționarul ilustrat și multe altele.

Deții un compact micuț, un mirrorless cu multe obiective sau o întreagă trusă de DSLR? Ei bine, la F64 găsești genți foto pentru toate tipurile de vreme și toate tipurile de aparate foto, fie că sunt digitale, pe film, voluminoase sau compacte.

Iarna un filtru UV merge numai bine, pentru a te scuti de procesarea suplimentară a imaginilor. Totuși, asta nu înseamnă că doar acestea ți-ar fi utile. Îți punem la dispoziție game variate de filtre foto, în așa fel încât să nu duci lipsă niciodată.

Iar dacă încă nu ești 100% la ce îți folosesc și care se potrivește mai bine în anumite circumstanțe, articolul de mai jos te va lămuri.

Oricât de pregătit ai fi, niciodată nu ai suficientă memorie. Fie că-ți mai uiți din carduri, că se mai strică sau că pur și simplu nu au memoria necesară pentru ceea ce vrei să faci sau viteza de scriere. Uită cum e să stergi fotografii ca să faci loc sau de a fi forțat să mereu laptop-ul după tine sau de limitările de care te lovești atunci când vrei să filmezi 4K, achiziționându-ți cardurile potrivite nevoilor tale.

Canon M200 reprezintă o variantă de kit ideală pentru începători și entuziaști.

  • Senzor APS-C de 24,1 megapixeli
  • Filmare 4 K si HD la 120cps
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Bluetooth si Wi-Fi
  • Ecran tactil cu unghi variabil la 180 °
  • Filmare cu redare accelerata

Canon EOS M200 este un aparat mirrorless compact și ușor, un companion ideal în fiecare zi pentru cei ce își doresc o interfață ușor de utilizat și un sistem de înaltă calitate. Nu a fost niciodată mai ușor să realizați și să partajați fotografii creative, cu aspect profesional. EOS M200 este un aparat foto inteligent, conectat, cu greutate redusă, care vă va ajuta să vă dați frâu liber creativității și să vă imbunătățiti fotografia.

BONUS! Ca să surprinzi momente cât mai frumoase în această iarnă ți-am pregătit un ghid cu adevărat special!

De ce sa descarci acest ghid?

Sărbătorile nu ne lasă niciodată fără amintiri. Fiind cam singura perioadă din an în care putem întradevăr să profităm de compania celor dragi, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Vei găsi în acest ebook o mulțime de informații despre cum să creezi amintiri magice în fotografii care surprind spiritul acestei perioade.

 

În acest ghid foto urmează să afli:

 Sfaturi generale pentru fotografii de Crăciun și amintiri de neuitat

 Sfaturi utile pentru fotografierea pomului de Crăciun

 7 sfaturi pentru fotografierea mesei de Crăciun

 Tips & tricks pentru fotografierea ploii

 Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de foto-video

 BONUS! Fotografii reusite cu artificii!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: familiști, vloggeri și aventurieri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *