5 idei de cadouri pentru fotografii entuziaști

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

cadouri

Așadar, continuăm seria cu tipologia prin care am trecut cu toții când amînceput să ne jucăm cu echipamentul foto și anume, entuziaștii. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toțisperăm să fim mai aproape de cei dragi, un pasionat entuziast caută cu această ocazie să surprindă cadre cât mai memorabile, așa că, hai să vedem ce cadouri i-ar fi de ajutor:

#1 Cărți foto

Să faci fotografii bune presupune mai mult. Sigur, cheia este să faci cât mai multe fotografii, să încerci tehnici, să explorezi compoziții și să-ți găsești subiecte interesante, însă, citind despre fotografie vei afla o grămadă de informații utile, fie că ți s-a părut mereu manualul unui aparat complicat sau că vrei să descoperi imaginile fotografilor consacrați ori să citești sfaturi utile.

La F64 găsești o sumedenie de cărți foto de la albume, la ghiduri, dicționarul ilustrat și multe altele.

#2 Geantă foto

Deții un compact micuț, un mirrorless cu multe obiective sau o întreagă trusă de DSLR? Ei bine, la F64 găsești genți foto pentru toate tipurile de vreme și toate tipurile de aparate foto, fie că sunt digitale, pe film, voluminoase sau compacte.

#3 Filtre foto

Iarna un filtru UV merge numai bine, pentru a te scuti de procesarea suplimentară a imaginilor. Totuși, asta nu înseamnă că doar acestea ți-ar fi utile. Îți punem la dispoziție game variate de filtre foto, în așa fel încât să nu duci lipsă niciodată.

Iar dacă încă nu ești 100% la ce îți folosesc și care se potrivește mai bine în anumite circumstanțe, articolul de mai jos te va lămuri.

Totul despre filtrele foto

#4 Carduri

Oricât de pregătit ai fi, niciodată nu ai suficientă memorie. Fie că-ți mai uiți din carduri, că se mai strică sau că pur și simplu nu au memoria necesară pentru ceea ce vrei să faci sau viteza de scriere. Uită cum e să stergi fotografii ca să faci loc sau de a fi forțat să mereu laptop-ul după tine sau de limitările de care te lovești atunci când vrei să filmezi 4K, achiziționându-ți cardurile potrivite nevoilor tale.

#5 Canon EOS M100 Negru dublu kit EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM + EF-M22mm

Canon M100 reprezintă o variantă de kit ideală pentru începători și entuziaști.

  • Senzor 24.2MP APS-C CMOS
  • Procesor Imagine DIGIC 7
  • Touchscreen LCD 3.0″ 1.04m-Dot
  • Înregistrare video Full HD 1080p 60fps
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • ISO 25600

Canon EOS M100 este un aparat mirrorless compact și ușor, un companion ideal în fiecare zi pentru cei ce își doresc o interfață ușor de utilizat și un sistem de înaltă calitate. M100 are un senzor APS-C de 24.2MP și conectivitate Wi-Fi, NFC și Bluetooth ce îți permite să-ți împărtășești pozele și filmările aproape instant. Aparatul oferă un mod Auto Portret ce folosește abilitatea ecranului LCD touchscreen 3” de a se înclina 180°. Senzorul, împreună cu procesorul DIGIC 7, va produce imagini clare, pline de detalii, până la sensibilități ISO de 25600. Utilizatorii se vor bucura de sistemul Dual Pixel CMOS AF ce oferă un focus rapid și precis, atât pentru poze, cât și pentru filmări.

cadouri

Descoperă restul de oferte F64 aici!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: familiști, vloggeri și aventurieri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *