5 idei de cadouri pentru vloggeri

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Așadar, continuăm seria cu o tipologie ce reprezintă un trend nou și anume, vloggerii.  Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți sperăm să fim mai aproape de cei dragi, un vlogger va cautasă surprindă aceste momente într-un mod cât mai inedit.

Trepiedul este prietenul perfect atât pentru fotografi, cât și pentru videografi, iar acesta te va ajuta foarte mult atunci când dorești să realizezi un clip tip talking head.

Oricât de bun ar fi microfonul camerei tale, dacă chiar îți dorești să realizezi vloguri la o calitate profesională, vei avea nevoie de un microfon extern și, din fericire, avem și un ghid care să-ți ușureze alegerea.

Fie că ești de nedespărțit de telefonul tău sau de aparat, ca vlogger, bateria ta trebuie mereu să fie la 100%! La f64 găsești baterii externe pentru telefonul de înaltă capacitate și o sumedenie de acumulatori pentru camera ta.