5 idei de cadouri pentru vloggeri

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

Așadar, continuăm seria cu o tipologie ce reprezintă un trend nou și anume, vloggerii.  Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți sperăm să fim mai aproape de cei dragi, un vlogger va cautasă surprindă aceste momente într-un mod cât mai inedit:

#1 Declanșator

Acum îți va fi mult mai ușor să începi o filmare, să o oprești și chiar să-ți faci niște cadre de interes pentru diverse proiecte personale.

#2 Microfon extren

Oricât de bun ar fi microfonul camerei tale, dacă chiar îți dorești să realizezi vloguri la o calitate profesională, vei avea nevoie de un microfon extern și, din fericire, avem și un ghid care să-ți ușureze alegerea.

Cum alegem microfonul potrivit?

#3 Baterii și baterii externe

Fie că ești de nedespărțit de telefonul tău sau de aparat, ca vlogger, bateria ta trebuie mereu să fie la 100%! La f64 găsești pbaterii externe pentru telefonul de înaltă capacitate și o sumedenie de acumulatori pentru camera ta.

#4 Gimbal

Te-ai săturat să te chinui cu trepiedul, care nu-ți permite să te deplasezi cu camera în mână? Folosești mai degrabă smartphone-ul pentru a realiza clipuri sau camera de acțiune? Vrei ca echipamentul tău să te poată urmări cu ușurință, fără tremur, sacadări sau alte situații inconfortabile, mai ales când ești în aer liber, atunci un gimbal va fi ideal.

#5 Panasonic DMC-G80

  • Sensibilitate ISO: maxim 25600
  • Sistem Micro Four Thirds
  • Senzor MOS Live 16 MP
  • Conectivitate Wi-Fi
  • Vizor electronic 2.36m puncte
  • Înregistrare video UHD 4K la 30/24 fps

Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, aparatul foto LUMIX DMC-G80 a fost conceput pentru a excela pe teren. Noul model LUMIX DMC-G80 este prevăzut cu un sistem dual de stabilizare al imaginii pe 5 axe îmbunătățit – 5-axis Dual I.S. Încorporând noua tehnologie cu senzor de rotație, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) și B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot funcționa împreună într-o armonie perfectă și cu o precizie extraordinară. Pentru a reduce la minimum vibrațiile nedorite, LUMIX DMC-G80 utilizează și un mecanism de declanșare electromagnetic. Șocurile cauzate de mecanismele declanșatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declanșare este, de asemenea, redus la minimum. Aparatul este sigilat împotriva prafului și rezistent la stropi de apă.

cadouri

Descoperă restul de oferte F64 aici!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: entuziaști, familiști și aventurieri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *