5 idei de cadouri pentru vloggeri

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Așadar, continuăm seria cu o tipologie ce reprezintă un trend nou și anume, vloggerii.  Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți sperăm să fim mai aproape de cei dragi, un vlogger va cautasă surprindă aceste momente într-un mod cât mai inedit.

Acum îți va fi mult mai ușor să începi o filmare, să o oprești și chiar să-ți faci niște cadre de interes pentru diverse proiecte personale.

Oricât de bun ar fi microfonul camerei tale, dacă chiar îți dorești să realizezi vloguri la o calitate profesională, vei avea nevoie de un microfon extern și, din fericire, avem și un ghid care să-ți ușureze alegerea.

Fie că ești de nedespărțit de telefonul tău sau de aparat, ca vlogger, bateria ta trebuie mereu să fie la 100%! La f64 găsești baterii externe pentru telefonul de înaltă capacitate și o sumedenie de acumulatori pentru camera ta.

Te-ai săturat să te chinui cu trepiedul, care nu-ți permite să te deplasezi cu camera în mână? Folosești mai degrabă smartphone-ul pentru a realiza clipuri sau camera de acțiune? Vrei ca echipamentul tău să te poată urmări cu ușurință, fără tremur, sacadări sau alte situații inconfortabile, mai ales când ești în aer liber, atunci un gimbal va fi ideal.

 Proiectată de la zero special pentru vlogging și gândită pentru nevoile vloggerilor din zilele noastre, noua cameră combină tehnologia imagistică avansată de la Sony cu posibilități extinse de utilizare și cu un set de funcționalități personalizate, optimizat pentru creatorii de conținut video.

Bonus: Alte idei de cadouri pe care orice vlogger le-ar aprecia

BONUS! Ca să surprinzi momente cât mai frumoase în această iarnă ți-am pregătit un ghid cu adevărat special!

De ce sa descarci acest ghid?

Sărbătorile nu ne lasă niciodată fără amintiri. Fiind cam singura perioadă din an în care putem întradevăr să profităm de compania celor dragi, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Vei găsi în acest ebook o mulțime de informații despre cum să creezi amintiri magice în fotografii care surprind spiritul acestei perioade.

 

În acest ghid foto urmează să afli:

 Sfaturi generale pentru fotografii de Crăciun și amintiri de neuitat

 Sfaturi utile pentru fotografierea pomului de Crăciun

 7 sfaturi pentru fotografierea mesei de Crăciun

 Tips & tricks pentru fotografierea ploii

 Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de foto-video

 BONUS! Fotografii reusite cu artificii!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: entuziaști, familiști și aventurieri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *