Tot ce trebuie să știi despre tehnologia Ecoflow

Ecoflow este una dintre cele mai inovatoare și ecologice soluții de energie din lume. Ai nevoie de o sursă de curent acasă, care să te salveze atunci când se întâmplă o pană de curent? Ai nevoie să te conectezi la o sursă de curent atunci când ești în vacanță? Ecoflow este soluția ideală!

Avantaje Produse Ecoflow

 • Încărcare rapidă
 • Încărcare regenerabilă
 • Soluții de alimentare portabilă

Utilitatea produselor Ecoflow

 • Noul standard al generatoarelor alimentate cu baterii – Compatibil cu o gamă largă de dispozitive, poți rămâne alimentat ore întregi oriunde te afli.
 • Încărcare de la 0% la 80% într-o oră – Tehnologia X-Stream patentată Ecoflow permite ca produsul Ecoflow Delta să se reîncarce la o viteză de 10 ori mai mare decât cea a majorității stațiilor alimentate cu baterii de pe piață
 • 6x prize de curent alternativ (total 1800W) și capacitate de 1260 Wh – Sarcina mare a invertorului face din Delta o stație electrică pentru aparate electrocasnice și unelte de bricolaj rezistente sub 1800 W cu o capacitate de 1260 Wh.
 • Încărcare rapidă prin panouri solare și porturi auto – Ecoflow Delta poate fi reîncărcat complet de panouri solare în aproximativ 4 ore și încărcat complet printr-un port auto în mai puțin de 10 ore.
 • Alimentarea a 13 dispozitive simultan – Ecoflow Delta se potrivește cu fiecare port de care vei avea nevoie pentru a alimenta orice dispozitiv oriunde, astfel încât să te simți întodeauna ca acasă
 • Putere oriunde mergi – generator portabil de energie solară + baterie suplimentară care îți oferă energie pentru aventuri în aer liber, utilizare în interior și situații de urgență
 • Încărcare de la 0% la 80% într-o oră – Tehnologia X-Stream patentată Ecoflow permite ca produsul Ecoflow River Max să se reîncarce la o viteză de 10 ori mai mare decât cea a majorității stațiilor alimentate cu baterii de pe piață
 • Alimentarea până la 10 dispozitive simultan – River Max poate alimenta unele dispozitive de până la 1800W cu modul X-Boost activat, ceea ce îți va permite să alimentezi aproximativ 80% dintre dispozitivele esențiale, cum ar fi aparatele de bucătărie și uneltele de bricolaj. Este recomandat să folosești dispozitive sub 1000W pentru o mai bună utilizare a produsului.
 • Design modular – Design-ul modular unic îți oferă libertatea de a regla puterea și portabilitatea Ecoflow River Max în câteva secunde. Bateria suplimentară dublează capacitatea de la 288Wh la 576Wh în acele situații în care ai nevoie de mai multă putere. De asemenea, poți detașa bateria suplimentară cu ușurință pentru mai multă portabilitate în timpul călătoriilor, aventurilor în aer liber sau în orice situație în care vei avea nevoie să alimentezi dispozitivele din mers.

De ce să alegi produsele Ecoflow?

Cu ajutorul produselor Ecoflow, poți rămâne conectat la o sursă de curent oriunde te afli: în drumeții, la o ședință foto în aer liber, în concediu, etc. Pornești la un drum lung? Produsele Ecoflow se pot încărca în mașină, folosind un adaptor auto. Tu decizi ce device-uri vei încărca folosindu-te de tehnologia Ecoflow, rapidă, modernă, gata să îți ofere conectivitate în orice situație.

Poți afla mai multe despre tehnologia Ecoflow urmărind acest videoclip:

Produse recomandate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

9 sfaturi care să te păzească de pierderea fișierelor
Cum alegi imprimanta potrivită pentru acasă