7 gadgeturi esențiale pentru vacanță și călătorii

Este perioada vacanțelor și a călătoriilor. Dacă anul trecut visam să putem călători din nou, anul acesta putem vizita orașele încântătoare din Europa sau putem porni într-o vacanță exotică

Când ne întoarcem din vacanță, rămânem cu amintirile făcute în locurile pe care le-am explorat, amintiri care pot fi surprinse cu ajutorul anumitor gadgeturi. De asemenea, există gadgeturi care îți ușurează vacanța, aducând un plus de confort. Ți-am pregătit 7 gadgeturi esențiale pentru vacanță și călătorii. Tu ce vei pune în bagaj?

#1 Drona

Cu o dronă poți surprinde lucruri greu de observat doar cu ochiul liber. Te poți întoarce din vacanță cu imagini și filmări memorabile. Bineînțeles, este important să știi cum poți zbura cu drona în 2021

La F64 găsești multe modele de drone, astfel încât poți alege drona potrivită pentru tine. Noi recomandăm:

# 2 Camere de acțiune

Ești genul de persoană mai sportivă, care caută să aibă o vacanță activă? Fie că vorbim de drumeții montane sau de sporturi acvatice, pentru tine vacanța înseamnă adrenalină și acțiune? În acest caz, îți recomandăm să iei cu tine o cameră de acțiune. Unul dintre principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi o cameră de acțiune pentru vacanță este portabilitatea acesteia. 

Iată care sunt modelele preferate de călători, vloggeri și alți creatori de conținut:

#3 Stabilizatoare de imagine pentru smartphone

De cele mai multe ori, oricât de mult îndrăgești aparatul de fotografiat pe care îl deții, într-o vacanță preferi să faci fotografii cu telefonul mobil. Cu un stabilizator de imagine potrivit pentru smartphone-ul pe care îl deții, te poți bucura de fotografii și filmări clare. În plus, ai siguranța că nu vei scăpa telefonul din mână.

Specialiștii noștri îți recomandă:

#4 Căști

Fie că vrei să asculți muzică în drum spre destinație sau la cazare, căștile fac parte din gadgeturile indispensabile atunci când pleci în vacanță. Poți opta pentru căști cu fir sau wireless. Care ar fi avantajele unor căști wireless atunci când pleci în vacanță? Căștile wireless in-ear au ajuns la niște dimensiuni ce rivalizează cu monedele, sunt foarte ușor de transportat și manevrat, au acumulatori cu durată de viață mare, sunt ergonomice și, mai nou, sunt și la modă (pentru că arată bine, nu doar fiindcă sunt un gadget cool).

Noi îți recomandăm:

#5 USB Flash Drive

Un astfel de USB poate fi util în multe ocazii în timpul călătoriilor. Fie că ai nevoie să partajezi un document odată ajuns la recepția hotelului, sau ești nevoit să salvezi poze din memoria aparatului în USB, acest gadget este unul mic, dar folositor.

Modele preferate de clienții noștri:

#6 Acumulator extern pentru telefonul mobil

De cele mai multe ori, atunci când suntem în vacanță, plecăm de la cazare dimineața și revenim seara înapoi. Folosim intens smarphone-ul din dotare pentru poze, filmări, mailuri, postări pe rețelele sociale, iar bateria se va descărca mult mai rapid decât într-o zi normală. Un acumulator extern (capacitatea o poți alege în funcție de nevoile tale) este esențial pentru a te putea bucura pe tot parcursul zilei de beneficiile pe care le aduce telefonul mobil în vacanță. Seara, odată ajuns la cazare, îți recomandăm să pui nu doar telefonul, ci și această baterie externă la încărcat. Mâine o iei de la capăt! 🙂

Noi îți recomandăm:

#7 Selfie Stick-uri

Un selfie stick îți va fi de ajutor atunci când vrei să faci poze cu prietenii sau cu partenerul, în vacanță. Călătorești singur? Și în această situație, poate că ajungi la un peisaj care te impresionează în mod deosebit și ai vrea să apari și tu în imagine.

În top-ul preferințelor se află:

Despre metoda de plată Oney

 

 

Plătește rapid și ușor în trei sau 4 rate folosind cardul tău de salariu!

  • Adaugi produsele dorite în coș
  • Alege opțiunea de plată 3x4x Oney
  • Apeși butonul trimite comanda
  • Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

Tu ce gadgeturi iei cu tine când pleci în vacanță? Ce accesorii iei mereu cu tine în vacanțe? Lasă-ne un comentariu. Care este gadgetul tău preferat și cum te-a ajutat să fii mai creativ?

Și nu uita, pe lângă gadgeturile enumerate mai sus, la F64 găsești și o mulțime de gadgeturi diverse, de la telecomandă pentru smartphone la radio portabil. La final, singura ta grijă va fi să îți faci bagajul pentru o vacanță memorabilă, echipat corespunzător.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.