Cele mai bune gadgeturi pe care le iei cu tine peste tot

Există o mulțime de gadgeturi și accesorii pe care le poți folosi în tot felul de situații, pe care le poți lua cu tine peste tot. În general, acestea sunt compacte și ușor de cărat și mai ales utile. În acest articol, îți prezentăm care sunt cele mai bune gadgeturi pe care le poți lua cu tine peste tot: în vacanță, când ieși la fotografiat etc ori la plimbare.

#1 Stabilizatoare de imagine pentru smartphone

De multe ori, se întâmplă să ieși afară doar cu telefonul mobil și, atunci când vrei să fotografiezi ceva ce ți-a captat atenția, să ai nevoie de stabilitate. Cu un stabilizator de imagine potrivit pentru smartphone-ul pe care îl deții, te poți bucura de opțiunea de a realiza fotografii și filmări clare. De asemenea, folosind un stabilizator de imagine, vei fi sigur că nu scapi telefonul din mână. 

Iată care sunt recomandările noastre:

#2 Acumulator extern pentru telefonul mobil

În prezent, când tehnologia ocupă un loc important în viața noastră, folosim telefonul mobil pentru poze, filmări, uneori și pentru muncă. Bateria acestuia tinde să se descarce destul de repede. Astfel, un acumulator extern te poate ajuta să îți încarci telefonul atunci când ai nevoie, indiferent de locul în care te afli. În plus, un astfel de gadget este și ușor: chiar îl poți lua cu tine peste tot!

Noi îți recomandăm:

#3 Carduri de memorie

Cardul de memorie este potrivit atât pentru aparatul de fotografiat cât și pentru echipamentul digital specializat pe film. De asemenea, chiar dacă au apărut pe piață telefoane mobile fără slot pentru cardul de memorie, majoritatea oamenilor le folosesc în continuare. 

Fie că îți dorești să pleci într-o călătorie sau vrei să înregistrezi momentele unui eveniment important, asigură-te că ai cel puțin un card de memorie de rezervă în cazul în care primul se strică sau se umple cu fotografii și filmări.

Noi îți recomandăm:

#4 USB Flash Drive

Un astfel de gadget este extrem de util atunci când este nevoie să partajezi anumite imagini, documente, etc, cu alte persoane. De asemenea, poți stoca pe el acele fișiere la care ai nevoie să ai acces mare parte din timp. 

Iată care sunt recomandările noastre:

#5 Căști

Dacă exemplele de mai sus sunt gadgeturi utile, pe care e necesar să le avem cu noi într-o lume în care trebuie să fim conectați, iată că acest gadget este unul destinat relaxării. O plimbare prin cartier, drumul spre birou, clipele petrecute în mijloacele de transport în comun: toate acestea devin mai frumoase dacă ascultăm muzică. Astfel, multe persoane nu își pot imagina cum este să iasă din casă fără căști.

La F64, avem tot felul de modele de căști. Iată care sunt recomandările noastre:

Bonus: Geantă foto/rucsac

Majoritatea gadgeturilor prezente în această listă pot fi ținute chiar în buzunare, însă, pentru transportul sigur a mai multe gadgeturi și accesorii, ai nevoie de o geantă sau rucsac rezistente. 

Iată care sunt recomandările noastre:

Trepiede foto pentru călătorii

Un trepied de calitate trebuie să fie realizat dintr-un material ușor, să poată fi strâns, transportat și depozitat cu ușurință și, nu în ultimul rând, să ofere stabilitate în timpul ședințelor foto pe care le faci. 

Nu în ultimul rând, acest tip de accesoriu foto trebuie să garanteze o rezistență de durată, mai ales în condițiile în care vrei să îl iei cu tine în natură si în călătorii.

Iată care sunt recomandările noastre:

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Cum alegi cardul de memorie pentru un aparat foto, telefon, laptop, camera auto sau smartwatch
Cum sa alegi o geanta sau un rucsac foto
Top 10 gadgeturi și accesorii sub 500 de lei în 2022

Tu ce gadgeturi iei cu tine peste tot? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.