Vacanță virtuală: 40 de fotografii și destinații excepţionale

O vacanță nu strică niciodată, fie ea și una virtuală, așa că lasă-te purtat într-o călătorie alături de membrii grupului PhotoHub România în care urmează să descoperi noi destinații fotogenice din jurul lumii. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, te poți inspira și îți poți trece pe listă cele mai impresionante locații, iar dacă tocmai te-ai întors din vacanță, ei bine este momentul prielnic să retrăiești acele momente.

Am provocat membrii grupului PhotoHub România să ne împărtășească fotografii cu care se mândresc din ultimul concediu în care au fost, aceștia au răspuns bucuroși provocării, iar rezultatul final este pur și simplu…wow! 

Să cunoaștem mai bine comunitatea PhotoHub România:

PhotoHub România este un grup tânăr dar ambițios, înființat pe 26 noiembrie 2020 și reinventat în Ianuarie 2021. Sub această denumire ne-am propus încă din prima zi să ieșim în evidență prin calitate și prin modul de abordare. Ne adresăm tuturor categoriilor de fotografi dornici să progreseze în această frumoasă artă, având trei repere zilnice: Tema Zilei, Chestiunea Zilei și Atelier unde propunem diverse subiecte, de la abordarea diverselor tipuri de fotografie la aspecte practice care pot veni în ajutorul membrilor grupului nostru. Însă nu ne oprim aici, pe viitor ne propunem parteneriate, participarea la cât mai multe evenimente și nu în ultimul rând, dezvoltarea unui brand care să iasă din sfera virtualului reunind într-un mod corect și participativ membrii grupului.

PhotoHub România

Dacă vrei să știi mai multe despre  comunitatea PhotoHub România, aceștia te invită să urmărești acest scurt video de prezentare.