Capture One lansează Capture One 22

Caracteristici, capabilități și perspective noi! Capture One oferă soluții mai bune pentru a surprinde lumea așa cum o vedeți.

Capture One, lider în domeniul software-ului de editare foto, anunță lansarea Capture One 22, optimizat pentru Apple M1, M1 Pro, M1 Pro Max, macOS Monterey și Windows 11.

Capture One este soluția esențială de procesare a fotografiei digitale și a fluxului de lucru. Conceput atât pentru pasionații de imagini cât și pentru profesioniști, Capture One 22 adaugă capabilități esențiale de creare a imaginilor. Cu o arhitectură de performanță actualizată și suport pentru cele mai recente camere precum Sony A7 IV și Nikon Z9, Capture One adaugă capacitate în întreaga aplicație. De asemenea, pune bazele pentru o suită de produse și funcții noi interesante care vor veni în 2022, axate pe conectivitate între mai multe dispozitive, inclusiv primele produse cloud și tablete care vor fi lansate la începutul anului viitor.

Capture One 22 exemplifică dăruirea constantă a companiei pentru dezvoltare prin introducerea a două dintre cele mai solicitate funcții: Panoramic Stitching și HDR Merging. 

Sunt încântat să anunț lansarea Capture One 22. Capture One 22 este punctul culminant al lunilor de inovație tehnologică. Ghidat de înțelegerea noastră profundă a fluxurilor de lucru fotografice, Capture One 22 se mândrește cu instrumente de editare și mai puternice, de la Panorama Stiching și HDR Merging la Wireless Tethering până la prima noastră funcție AI, Rotire Automată - toate echipate pentru a satisface nevoile fotografilor din întreaga lume.

Rafael Orta - CEO Capture One

Noua capacitate Panorama Stitching permite utilizatorilor să îmbine cu ușurință mai multe fotografii într-o panoramă perfectă singulară. Este o modalitate excelentă de a crea priveliști mari și imagini panoramice largi, dar este, de asemenea, utilizat pentru a crește numărul de megapixeli din fotografiile dumneavoastră și pentru a crea imagini care au simultan o adâncime mică de câmp și un unghi larg folosind metoda Brenizer.

Capture One HDR Merging permite utilizatorilor să combine rapid mai multe fotografii realizate cu diferite setări de expunere într-o singură imagine pentru a maximixa intervalul dinamic. Acest lucru permite surprinderea și utilizarea în fotografie a celor mai strălucitoare lumini și a umbrelor cele mai întunecate, creând imagini cu o gamă înaltă dinamică cu aspect natural, care sunt mai fidele modului în care ochiul uman vede scena. 

Aceste noi funcții reduc semnificativ nevoia de aplicații externe, sporind în același timp eficiența și oferind o experiență cu adevărat fluidă. Versiunea 22 prezintă, de asemenea, îmbunătățiri ale performanței la nivel general și aduce în premieră tethering wireless pentru diverse modele.

Caracteristici și instrumente noi în Capture One 22

  • Panorama Stitching
  • HDR Merging
  • Wireless Tethering pentru Canon
  • Performanță îmbunătățită a catalogului pentru Windows
  • Capture One Live
  • Rotire Automată

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Sfaturi simple pentru editări foto mai bune
Editare foto: 10 alternative gratuite pentru Photoshop
Editare video gratis: cele mai bune 12 softuri pentru editarea clipurilor

Tu ce software de editare foto folosești? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.