F64 Studio și NVIDIA anunță parteneriatul local, în premieră în România

La mai puțin de 2 ani de la introducerea globala a NVIDIA Studio, o platformă cu drivere dedicate, kituri de dezvoltare software care îmbunătățesc performanța și laptopuri RTX Studio subțiri și ușoare, create special pentru creatori de conținut, fotografi, videografi, editori video, ilustratori, graficieni și arhitecți, F64 Studio si NVIDIA anunță parteneriatul local, în premieră în România, menit să faciliteze accesul la aceste produse. Astfel, laptop-uri si stații grafice certificate NVIDIA Studio, echipate cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX intră de azi în portofoliul F64.ro!

Fluxurile creative solicită din ce in ce mai multe resurse. Termenele proiectelor continuă să se micșoreze. Și cu echipe mari  care lucrează de la distanță, un computer rapid și de încredere este mai important ca niciodată. Noile laptopuri alimentate de NVIDIA oferă creatorilor posibilități uimitoare pentru a-și transforma imaginația în creații reale.

Parteneriatul exclusiv NVIDIA – F64 Studio, unic în România, iși propune să promoveze produsele certificate NVIDIA Studio, incepînd cu laptop-uri pentru editori și graficieni, continuînd cu introducerea celor mai avansate echipamente, destinate videografilor, ilustratorilor sau arhitectilor, urmînd ca până la finalul anului 2021 sa pună pe piață primele stații grafice certificate asamblate în România. Plăcile grafice din seria 3 vor fi și ele disponibile în curând, pentru cei care vor să își upgrade-ze stațiile actuale.

Educația și prezentarea avantajelor utilizării produselor certificate NVIDIA Studio vor reprezenta o parte importantă a parteneriatului, pagina www.f64.ro/nvidia-studio urmînd sa aducă in permanență articole, noutăți si testimoniale din piața locală.

Lenovo IdeaPad Creator
Lenovo Legion C7 15IMH05
MSI Creator 15 A10UGT
Lenovo Yoga Creator

NVIDIA Studio este o platformă software și hardware care are ca scop folosirea tehnologiei pentru a permite accelerarea aplicațiilor creative. Platforma este alcătuită din o serie de GPU-uri puternice menite să îmbunătățească performanța aplicațiilor pentru dezvoltarea de conținut, drivere Studio dedicate care oferă cea mai bună compatibilitate cu aplicațiile recunoscute din această industrie.

Sistemele de înaltă performanță RTX Studio sunt echipate cu cele mai puternice GPU-uri NVIDIA GeForce și Quadro RTX, dar și ecrane cu specificații de top, incluzând acuratețea culorilor, disponibile în formate precum laptop-uri ultra-subțiri sau PC-uri desktop performante. Aceste sisteme au fost creeate și testate specific pentru fluxurile de lucru creative – video până la 8K, ray-tracing în timp real și funcții AI specifice.

Invenția plăcii video din 1999 a NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a dat naștere creșterii pieței de gaming pe PC și a redefinit grafica modernă, calculul de înaltă performanță și inteligența artificială. Munca inițială depusă de companie transformă industrii de miliarde de dolari precum transporturi, asistență medicală și producție, în același timp alimentând creșterea multor altora. Mai multe informații pot fi accesate aici – https://nvidianews.nvidia.com.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.