Display-urile profesionale BenQ au obţinut prima certificare PANTONE Skin Tone din lume

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, a anunțat că modelele sale PD3205U și PD2705U,  au primit certificarea Pantone SkinTone Validated, fiind primele monitoare din lume cu acest tip de validare. De asemenea, această certificare urmează să fie implementată curând şi pe anumite modele din seria PhotoVue SW.

“Am creat tehnologia AQCOLOR din dorinţa de a oferi culori precise pentru comunitatea de profesioniști din întreaga lume, de aceea așteptăm cu nerăbdare să încorporăm certificarea Pantone SkinTone Validated pentru produsele tehnologice care sunt mai incluzive ca niciodată. Certificarea Pantone SkinTone Validated oferă designerilor și fotografilor încredere în afișarea culorilor autentice din lumea reală și în reprezentarea cu acuratețe a paletei de tonuri pentru piele.

Conway Lee, Preşedinte BenQ Corporation

Folosind ghidul Pantone SkinTone, primul sistem stiinţific pentru potrivirea și reproducerea tonurilor pielii umane, programul cuprinde 110 nuanțe de piele distincte bazate pe mii de măsurători ale pielii umane, dintr-o gamă variată de etnii și grupuri de vârstă. Ca o extensie a programului Pantone Validated, Pantone SkinTone Validated le asigură profesioniștilor că dispozitivele respectă sistemul de potrivire Pantone (PMS) și reproduc cu acuratețe tonurile naturale ale pielii.

Programul Pantone SkinTone Validated exemplifică incluziunea în tehnologie și suntem încântați să lucrăm cu BenQ pentru a ajuta la redarea corectă a tonului pielii, pentru o experiență mai bună și mai precisă în timpul utilizării produselor și serviciilor BenQ. Suntem nerăbdători să colaborăm și în viitor cu BenQ.

Iain Pike, Pantone Director of Licensing and Business Development

Fiind primele monitoare profesionale din lume care au primit certificarea Pantone SkinTone Validated, ecranele profesionale BenQ DesignVue și PhotoVue sunt expuse la CES 2022 din Las Vegas.

Produse recomandate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Benq SW271C si acuratetea culorilor in fotografia de produs
Importanța monitorului și ultima mea alegere – BenQ SW321C