Samsung extinde gama ViewFinity din 2022 pentru a le permite creatorilor de conținut să obțină mai mult

Samsung stabilește un nou punct de referință pentru monitoarele de înaltă rezoluție cu primul display mat, verificat UL, din lume.

Samsung Electronics a anunțat lansarea globală a ViewFinity S8 (Nume model: S80PB), un monitor de înaltă rezoluție specializat pentru profesioniștii creativi, inclusiv creatori de conținut, designeri grafici și multe altele. ViewFinity, un portmanteau de „View” și „Infinity” este noul nume pentru gama de monitoare de înaltă rezoluție a Samsung, adică „Valoarea experienței infinite de vizualizare”, și prezintă ambiția Samsung de a stabili un nou punct de referință pentru monitoarele de înaltă rezoluție.

Până în 2023 aceste produse se pot achizitiona in exclusivitate de la F64!

„ViewFinity este rezumatul obiectivului Samsung de a oferi cele mai precise și funcționale monitoare companiilor care au nevoie de acuratețe și consecvență exactă pe parcursul activității lor”, a declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Suntem mândri să oferim acest monitor designerilor, artiștilor și profesioniștilor care vor folosi tehnologia noastră pentru a crea idei și experiențe noi care să-și realizeze întregul potențial.”

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32” și 27” pentru a oferi performanțe ridicate în cele mai populare dimensiuni de ecran. Rezoluția UHD de calitate profesională este combinată cu o gamă largă de culori de până la 98% din DCI-P3 și DisplayHDR™ 600 1 pentru Video Electronics Standards Association (VESA) pentru mai multă gamă, precizie și nuanță. Calibrarea profesională din fabrică asigură că până la un miliard de culori sunt proiectate cu o claritate cristalină pe panoul IPS, ceea ce creează o reproducere vibrantă a culorilor și un contrast în timp ce lucrați la cele mai complexe proiecte vizuale și de design.

Mai mult, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoașterea „PANTONE Validated” 2 pe afișaj de la PANTONE 3 – ceea ce înseamnă că modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum și cele 110 de nuanțe de piele recent adăugate, care pot fi găsite în Ghidul PANTONE SkinTone .

Fiind primul monitor fără strălucire din lume, verificat UL 4 , ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o hotă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără distragerea atenției. Acest lucru este îmbunătățit de unghiul larg de vizualizare care permite utilizatorilor să vadă imaginile clar din orice unghi. În plus, ViewFinity S8 a câștigat premiul CES 2022 pentru inovație la categoria Periferice și accesorii pentru computer, ca recunoaștere a eforturilor continue ale Samsung de a oferi beneficii considerabile clienților săi.

Samsung a dezvoltat și aplicat pe ViewFinity S8 un nou material, fabricat din materiale plastice reutilizate din ocean, pentru a reduce deșeurile marine și a minimiza amprenta asupra mediului în timp ce folosește mai mult plastic reciclat pentru a-și produce produsele de afișare decât a făcut-o în 2021. Eco Savings Plus de la Samsung. tehnologia reduce, de asemenea, luminozitatea pixelilor în secțiuni ale unei imagini cu pixeli negri, pentru o reducere de până la 10% a consumului de energie. De fapt, ViewFinity S8 este certificat TCO 5 pentru designul produsului său bazat pe cerințe specifice de responsabilitate socială și de mediu, deoarece ciclul de viață al produsului contribuie și la economia circulară.

ViewFinity S8 oferă o funcționalitate sporită pentru a crea fluxuri de lucru eficiente. Poate fi folosit ca andocare all-in-one pentru desktop-uri sau laptop-uri pentru stații de lucru simplificate de acasă sau la birou. De asemenea, utilizatorii pot conecta monitorul cu un singur cablu USB Type-C care permite semnale de afișare, transferuri de date de 10 Gbps, viteze mari de internet printr-o conexiune Ethernet 6 și încărcare rapidă cu o putere de până la 90 W. Designul compatibil VESA maximizează eficiența spațiului, permițând utilizatorilor să ajusteze, să încline, să rotească și să pivoteze monitorul în poziția ergonomică perfectă. În plus, ViewFinity S8 oferă certificare de la TÜV Rheinland pentru îngrijirea inteligentă a ochilor, Adaptive Picture pentru o calitate optimizată în orice mediu de vizionare, modul Eye Saver și tehnologia Flicker Free.

Tu ce monitor de editare deții? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.