BenQ susţine iniţiativa „One Tree Planted” prin intermediul concursului Inspired by Nature

BenQ a lansat concursul de design Inspired by Nature şi, prin intermediul unei colaborări cu One Tree Planted, va planta un copac pentru fiecare participare calificată la concurs.

One Tree Planted este o organizaţie nonprofit care desfăşoară proiecte globale cu comunităţile locale, cu un impact puternic asupra naturii, oamenilor şi vieţii sălbatice. BenQ va sprijini unul dintre proiectele aflate în derulare în Europa şi estimează că vor fi plantaţi sute de copaci, pe baza popularităţii concursurilor anterioare, care au loc anual şi sunt foarte apreciate în rândul comunităţii designierilor din întreaga Europă.

Alegerea de a susţine One Tree Planted este o potrivire naturală pentru această campanie, care este inspirată de natură. Promisiunea mărcii noastre - Because it matters - este deosebit de relevantă acum, deoarece pandemia ne-a ajutat pe toţi să realizăm valoarea naturii. Prin această colaborare, ne afirmăm angajamentul faţă de durabilitate şi susţinem un proiect extrem de valoros de a planta copaci în toată Europa în sprijinul reîmpăduririi.

Steve Chu - Președinte BenQ Europe

În colaborare cu partenerii săi specialişti în imagistică digitală şi grafică LUMESCA GROUP, competiţia BenQ Inspired By Nature DesignVue îi provoacă pe designeri să creeze un screensaver inspirat din natură pentru şansa de a câştiga un monitor BenQ DesignVue şi 1.000 EUR.

Competiţia este jurizată de o echipă de specialişti renumiţi în domeniile lor, printre care artistul vizual Flóra Borsi, designerul grafic şi instructorul expert Adobe Martin Perhiniak şi artistul digital Nemanja Sekulic. Pentru cei interesaţi să participe, sfatul BenQ pentru participanţi este: “lăsaţi natura să vă fie muza în timp ce exploraţi şi experimentaţi minunile în aer liber.”

Cum participi la concurs

Creează un screensaver inspirat din natură

Descarcă de aici cadrul AQCOLOR creat pentru această competiție.

Pune screensaverul realizat de tine în cadrul AQCOLOR.

Aceasta este titlul

Încarcă design-ul final pe contul tău de Instagram. Adaugă în descriere hastagurile #benqnature, #AQCOLOR și menționează @aqcolor_by_benq. Adaugă și țara ta în descriere.

Nu în ultimul rând, urmărește contul @aqcolor_by_benq pe Instagram.

Termenul limită pentru încărcarea lucrărilor este de 30 noiembrie 2021, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 15 decembrie 2021 sau la scurt timp după.

produse recomandate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

BenQ SW321C – Cel mai performant monitor din seria SW
BenQ SW270C – Adevărata armă a fotografilor
BenQ Photographer Monitor

Tu folosești un monitor de la BenQ și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.