Despre fotografie și echipamentele potrivite cu Mircea Bezergheanu

Pe data de 19 noiembrie de la ora 20:00 vă invităm la cel mai nou eveniment LIVE F64, în colaborare cu BenQ și Kingston, cu fotograful Mircea Bezergheanu. În cadrul acestui LIVE Mircea Bezergheanu va prezenta modul în care lucrează, de la fotografie la editare și stocare, exemplificând fiecare pas pe care trebuie să îl faci pentru a crea imagini care să aibă impact asupra privitorului.

IMPORTANT! Toate persoanele care se înscriu la eveniment, folosind formularul de mai sus vor fi înscrise automat în tombola noastră și pot câștiga 2 dintre cele 4 carduri SD 64 GB Kingston Canvas React Plus (cu cititor de carduri MobileLite Plus) puse la bătaie de către parteneri (prin Random.org și vor fi anunțați în timpul live-ului). Celelalte 2 carduri vor fi oferite în timpul LIVE-ului, pentru cele mai interesante întrebări adresate speaker-ului invitat, Mircea Bezergheanu.

Pentru mai multe detalii despre acest concurs, vă invităm să citiți regulamentul oficial al acestuia, disponibil AICI.

Cine este Mircea Bezergheanu?

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

Vă prezentăm în cele ce urmează câteva fotografii realizate de Mircea Bezergheanu care exemplifică toate aceste lucruri:

Agenda evenimentului

Pe parcursul live-ului, Mircea Bezergheanu va aborda următoarele teme:

  • Despre fotografie si workflow-ul unui fotograf de natura
  • Importanța alegerii echipamentului adecvat pentru  nevoile fiecărui fotograf
  • Tip and tricks pentru fotografii la inceput de drum

Pregătește-ți întrebările și hai să ne vedem LIVE pentru a primi răspunsurile direct de la invitatul nostru.

Produse recomandate

BenQ SW321C
Kingston Canvas React Plus

Ești gata să iei parte la un live inedit susținut de Mircea Bezergheanu? Completează acest formular, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE! Astfel nu vei rata ocazia să intri în dialog cu invitatul nostru si să îi adresezi în direct întrebările tale! Mai mult, vei fi înscris în concurs și vei avea șansa de a câștiga unul din cele 4 carduri Kingston Canvas React Plus de 64GB oferite ca premii.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre evenimentele create pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.