Concurs dedicat fotografilor: 2023 BenQ Europe Photography Contest – Senses

BenQ anunță lansarea unui concurs dedicat fotografilor din Europa, tematica ”Simțuri” oferind posibilitatea participanților de a câștiga monitoare profesionale BenQ, cât și câștiguri financiare. Poza participanților trebuie să conțină unul dintre cele simțuri: văzut, auz, gustul, simțul tactil sau simțul mirosului. 

Premiile oferite de către BenQ

Următorii 7 clasați vor primi un cod de reducere de 10% la produsele BenQ

Reguli de participare

  1. Descarcă fișierul BenQ pentru simțul pe care dorești să îl evidențiezi în poza realizată de tine
  2.  Adaugă-ți poza în fișierul selectat 
  3. Publică imaginea pe profilul tău de Instagram – asigură-te că acesta este public
  4. Folosește hashtag-urile #AQCOLOR #BenQSenses și dă tag paginii @aqcolor_by_benq
  5. Dă follow pe Instagram paginii  @aqcolor_by_benq
  6. După data de 17 Noiembrie 2023, cei trei jurați vor vota participanții concursului, urmând să declare câștigătorii – aceștia vor fi contactați în privat 
  7. Pariticpanții vor fi contactați și vor fi nevoiți să trimită fișierele în format .RAW pentru a asigura jurații de actul de originalitate și de creator unic

Reguli privind utilizarea AI - inteligența artificială

Aplicațiile AI sunt permise, însă doar pentru corecții sau doar pentru înlăturarea elementelor, nicidecum pentru adăugarea elementelor în poză.

Singurele aplicații AI permise sunt: Adobe Firefly, Adobe Photoshop și Adobe Lightroom.

Tu vei participa la concursul organizat de BenQ? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.