Câștigă monitoare de editare și premii în bani cu BenQ!

Creează un fundal de ecran inspirat de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri, pentru șansa de a câștiga instrumente de design grafic uimitoare.

Noi iubim culorile; culorile sunt în fruntea tehnologiei noastre AQCOLOR. Ne-ați auzit vorbind des depre culori, la show-uri și evenimente, în timpul webinarelor și masterclass-urilor, iar dragostea noastră față de culori este, de fapt, principalul motiv pentru care am dezvoltat tehnologia AQCOLOR: pentru ca designerii, fotografii, videografii, și orice persoană creativă care lucrează cu culori să se poată concentra pe procesul creativ, în loc să își facă griji cu privire la cât de precis este ecranul lor.

Singura grijă pe care vrem să o ai, este alegerea culorilor pentru următorul proiect pentru a ieși în evidență/ a-ți uimi clienții/ a crea artă frumoasă! Deci, dacă îți plac provocările, trebuie să participi la concursul nostru! Creează un fundal de ecran inspirat de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri, pentru șansa de a câștiga un monitor BenQ DesignVue și alte instrumente de design grafic mult-râvnite.

Monitorul pe care îl poți câștiga - PD2750U

Regulile sunt la fel de simple ca întotdeauna:

  1. Creează un fundal de ecran inspirat de culoarea Very Peri
  2. Descarcă logo-ul AQCOLOR de aici și adaugă-l în design-ul fundalului de ecran
  3. Postează imaginea finală pe contul tău de Instagram și în descriere adaugă următoarele: hashtag-urile #benqcolor, #AQCOLOR și numele țării tale de origine. Menționează-ne contul de Instagram în descriere @aqcolor_by_benq.
  4. În final, urmărește contul de Instagram @aqcolor_by_benq.

Termenul limită pentru încărcarea imaginii de concurs este 30 Iunie 2022, ora 23:59 BST.

Premiile oferite de organizator:

Locul 1: un monitor BenQ PD2705U, un premiu în bani de 500 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

Locul 2: un monitor BenQ PD2705U, un premiu în bani de 350 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

Locul 3: un monitor BenQ PD2705U, un premiu în bani de 150 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

Premiul publicului / Câștigătorul ales de public: un monitor BenQ PD2705U, un premiu în bani de 500 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

Tu ce monitor pentru editare folosești? Dacă nu, poți să ne spui ce monitor ai vrea să îți achiziționezi și poate îî facem un review pentru tine! Lasă-ne în comentarii sugestiile tale!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.