F64 prezintă Gala Premiilor: Romanian Visual Awards

Pregătiți-vă pentru lumina reflectoarelor! Romanian Visual Awards aduce în prim-plan nu doar strălucirea proiectelor de conținut remarcabile, ci și talentul incontestabil al creatorilor din domeniul foto-video. Vom celebra nu doar cele mai impresionante realizări foto-video, ci și contribuțiile aducătoare de inovație ale brandurilor care susțin și împing limitele comunității foto-video din România! Premii de 16000 EUR puse la bătaie!

Vă invităm astfel să propuneți proiecte, fotografi sau videografi și să celebrați împreună cu noi pasionații și profesioniștii care au adus contribuții semnificative în comunitatea iubitorilor de imagine de la noi.

Mecanism CONCURS. Împreună, recunoaștem excelență din comunitatea foto-video românească!

Partenerii acestei ediții sunt:

Despre SONY Corporation: Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. 

Despre Canon: Suntem o companie de tehnologie de top, fondată în 1937, şi suntem dedicaţi misiunii de a ajuta oamenii să îşi reimagineze şi să depăşească limitele a ceea ce este posibil prin imagistică. Inovaţia noastră continuă ne-a menţinut în fruntea excelenţei în domeniul imagisticii de-a lungul istoriei noastre de 80 de ani.

Despre Panasonic: Noi, cei de la Panasonic, depunem eforturi în fiecare zi pentru a îmbogăți viețile oamenilor și a contribui la progresul societății.
Și suntem dedicați ca întotdeauna descoperirii de noi modalități pentru a ne îndeplini misiunea.

Despre Epson: Lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise.
Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotică.

Despre BenQ: Întemeiată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, BenQ Corporation este lider mondial în furnizarea de soluții și tehnologie umană, având ca scop îmbunătățirea fiecărui aspect al vieții consumatorilor. Compania se concentrează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de astăzi – stilul de viață, afaceri, asistență medicală și educație

Despre Wacom: Wacom este lider global în piața creioanelor digitale și a tabletelor pentru utilizatorii creativi. Fiind o companie bazată pe tehnologie, Wacom furnizează soluții de cerneală digitală de ultimă generație pentru o gamă largă de parteneri care utilizează și produc smartphone-uri, tablete și echipamente digitale.

Despre Focus Nordic: Focus Nordic este un distribuitor foto-video în Europa cu peste 80 de branduri din industria foto-video, ca: Tamron, Samyang, Panasonic, Nanlite, Ricoh, Kodak și multe altele. Având sediul în Suedia, compania este axată pe management, marketing, finanțe și IT pentru a contribui la dezvoltarea celor mai importante tehnologii. Misiunea Focus Nordic este de a oferi utilizatorilor toate aspectele necesare pentru o experiență plăcută pe partea de fotografie și videografie. 

Despre Cewe: CEWE este cel mai mare furnizor de servicii foto și lider de piață în 24 de țări din Europa! Acesta este modul în care sunt realizate paginile CEWE FOTOCĂRȚILOR – tehnologie modernă și controlul calității impecabil! CEWE FOTOCARTE – Imprimante Kodak și HP “state-of-the-art” de înaltă tehnologie.

Un eveniment recomandat de :

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.