(c) Drone Hub Team

Photo Talks – Totul despre drone cu Iulian Roman și Adrian Dafinoiu de la Drone Hub

Începând cu 20 martie, am lansat proiectul Photo Talks, alături de fotografi cunoscuți din comunitate. În cadrul acestui proiect, abordăm teme diverse, din mai multe domenii, teme de actualitate, precum: fotografia documentară, fotografia ca terapie, fotografia de familie etc. Pe pagina de Youtube F64, puteți urmări videoclipurile cu toate evenimentele Photo Talks.

Continuăm seria de evenimente LIVE Photo Talks. 🎥 Ne revedem miercuri 29  aprilie, de la ora 21:00 pe pagina de Facebook a F64, alături de Marius Tudor și Iulian Roman și Adrian Dafinoiu de la Drone Hub, pentru a afla mai multe despre drone și legislația în vigoare.

Cine sunt Iulian Roman și Adrian Dafinoiu pentru cei care nu îi cunosc?

Iulian Roman și Adrian Dafinoiu formează echipa Drone Hub. Pe paginile lor de Facebook și Instagram, postează totul despre drone, de la partea tehnică (modele diverse, utilizare, accesorii) până la partea legislativă (autorizare, unde avem voie să le ridicăm, la ce riscuri ne expunem etc.).

Agenda evenimentului

Cum îți alegi drona

Vom discuta despre diferitele tipuri de drone, ce drone îți poți cumpăra în funcție de bugetul pe care îl ai, dar și de experiență, cum poți utiliza drona în funcție de necesitățile pe care le ai.

Totul despre accesorii

Există o mulțime de accesorii care transformă utilizarea unei drone într-o experiență plăcută și sigură: filtre, protecții de elice, genți, acumulatori etc.

Legislația în vigoare

Nu putem discuta despre drone fără să ne referim și la legislația în vigoare. Vom discuta despre ce trebuie să știi pentru a te asigura că folosești legal drona pe care o deții, sau pe care dorești să o achiziționezi.

Vă așteptăm miercuri, 29 aprilie de la ora 9PM cu întrebări pentru invitații noștri! Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook.

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de invitații noștri, Iulian Roman și Adrian Dafinoiu de la Drone Hub.

Lasă-ne un comentariu cu ce vrei să afli despre drone, iar invitații noștri Adrian Dafinoiu și Iulian Roman vor răspunde tuturor întrebărilor!

De această dată am avut parte de un episod special alături de Marius Tudor și Iulian Roman & Adrian Dafinoiu, adică echipa Drone Hub. Află în acest clip cum să îți alegi drona potrivită, care este legislația în vigoare și la ce trebuie să fii atent atunci când vrei să o pilotezi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.