WEDDCAMP 2024 BRASOV

Te-ai înscris la PHOTOSTORY? Poți câștiga un bilet la WEDDCAMP 2024 – BRAȘOV

WEDDCAMP, eveniment dedicat fotografilor de nuntă din România, a strâns în jur o comunitate solidă, matură și activă. Peste 1900 de fotografi înscriși pe grupul de Facebook contribuie la subiecte. Se discută despre orice, de la problemele care apar pe parcurs în acest domeniu până la utilizarea aparaturii. Se găsesc soluții la probleme, se fac recomandări, totul într-o atmosfera prietenoasă și calmă. De fapt, asta este una dintre devizele grupului, specificată și în reguli.

“Fii respectuos! Gândește-te bine înainte să scrii ceva care ar putea aduce prejudicii imaginii vreunui coleg. Suntem o comunitate frumoasă și punem mare preț pe respect!”

După șapte ediții petrecute la Marea Neagră, WEDDCAMP se mută la Brașov pentru 2024, între 23 și 24 martie. Locația aleasă de organizatori, Grand Hotel Belvedere, este pitorească. Înscrierile sunt descrise deja de trei săptămâni și peste 60 de fotografi de nuntă s-au înregistrat până acum. Biletele puse în vânzare sunt în etapa de Early Booking (care se va încheia pe 15 decembrie) costă 1050 de lei, iar masa de prânz pentru cele două zile de conferință și traducerea simultană din engleză în română sunt incluse.

LINE-UP 2024

Lista vorbitorilor include nume importante din fotografia de nuntă din România și de peste hotare. Până acum au fost anunțate patru dintre cele opt prezentări, iar următoarele vor fi anunțate în viitorul apropiat. Previziunea este că, în 2024, vor participa în jurul a 150 de fotografi.

ALEXANDER LUPAȘCU

Creativitatea, modul în care folosește lumina și compozițiile îndrăznețe și jucăușe sunt trei caracteristici care îl reprezintă pe Alexandru Lupașcu și, în același timp, îl fac să se deosebească într-o industrie mereu într-o continuă schimbare. E de ajuns să-i privești fotografiile ca să-i recunoști amprenta.

A fost și este pasionat de fotografia de portret și de nud, a fotografiat prima nuntă în 2009, dar consideră că trecerea la fotografia profesională a făcut-o abia în 2015. De atunci este într-o continuă ascensiune și este prezent constant în galeriile concursurilor naționale și internaționale de profil. În zona de teaching și educație, ține unul dintre cele mai apreciate workshopuri de fotografie de nuntă din România.

IOAN BRAGHEȘIU

“De la cununie la agenție”, o referire la originile noastre ca fotografi de nuntă și la drumul nostru către ceea ce suntem astăzi – o agenție de publicitate cu o echipă completă și complexă.

Numele meu este Ioan Bragheșiu și reprezint Vizibil, o agenție care oferă totul: videografie, web design si grafica si social media marketing – toate sub aceeași egidă. Suntem oameni cu conținut mereu la ei, iar pasiunea noastră pentru creație ne ghidează în fiecare proiect. Ne plac conceptele și soluțiile inovatoare care conduc către rezultate tangibile. Echipa noastră nu se oprește niciodată din a depăși granițele creativității. Explorăm cele mai înalte culmi și acceptăm toate provocările pentru a aduce proiectele noastre la viață.

ROTUND PERFECT

Hey! Noi suntem Raluca și Florin (Rotund Perfect)! Considerăm că e bine să scriem aici oareșce lucruri despre noi, ca vouă să vă fie mai ușor să înțelegeți stilul muncii noastre. Suntem îndrăgostiți de ceea ce facem, aproape la fel de mult ca unul de celălalt! Suntem foaaaarte diferiți, dar aparent ne potrivim bine împreună.Când nu pozăm sau edităm, siguuur suntem pe undeva la munte. Ne place să credem că suntem fotografi de oameni și de mișcare, fotografi de bucuriile oamenilor de lângă noi.

LINDA BOURITIUS

Linda Bouritius este o fotografă de nuntă olandeză specializată în fotografie documentară de nuntă. A spune povestea cuplurilor, în timp ce își permite să-și facă loc propriilor emoții și simțului umorului este ceea ce distinge munca ei de ceilalți. În ultimii ani, Linda a câștigat numeroase premii internaționale, clasându-se printre primii 10 Fearless Photographers în 2021 și fotograful olandez numărul 1 în This is Reportage și This is Reportage Family în 2020.

ÎN 2023 F64 ÎMPLINEȘTE 22 DE ANI, IAR LA PHOTOSTORY POȚI CÂȘTIGA UN BILET LA WEDDCAMP 2024

WEDDACAMP 2024 + PHOTOSTORY

În perioada 29-30 septembrie, F64 sărbătorește 22 de ani prin evenimentul Photostory. Participă la o serie de evenimente speciale, dedicate pasionaților foto-video ce includ sesiuni de teorie, cât și de practică alături de speakeri cu experiență. Toate evenimentele sunt GRATUITE și vor avea loc în cadrul locației: CAPITAL PLAZA HOTEL – Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București.

Pe lângă numeroasele surprize pe care vi le-am pregătit, la Photostory aveți șansa să câștigați un bilet la WEDDCAMP în valoare de 210 EURO. Toți participanții vor beneficia de un discount de 10% valabil până pe 16 octombrie 2023.

*) În caz că cel care va câștiga biletul este deja înscris la WEDDCAMP 2024, acesta va putea fi utilizat la următoarea ediție. Biletul nu poate fi revândut sau înstrăinat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.