(c) Ric Tse

Cum să fim creativi când #StămAcasă. Iată câteva idei!

Fotograful Ric Tse a descoperit o modalitate de a fi creativ în carantină. Pentru proiectul său My Home’s Rhapsody, el se folosește de articole obișnuite de uz casnic pentru a crea lumi și peisaje în miniatură pentru LEGO și alte jucării. 

“Cum nu pot ieși afară pentru a face fotografii, am început să mă gândesc ce pot să fotografiez prin casă”, scrie Ric pe blogul său. “Am ales să combin figurile Lego și obiecte de uz casnic pentru a crea fotografii.

Această idee nu este nouă sau unică pentru Ric Tse, dar modul în care o pune în practică este fantastic, iar rezultatele sigur vă vor face să zâmbiți. Vă invităm să admirați câteva dintre cele mai creative lucrări ale sale și să vizitați site-ul său pentru a vedea mai multe lucrări.


Iată câteva scene compuse cu grijă și iluminte cu atenție! O sursă bună de inspirație pentru ce puteți face și voi acasă zilele astea, improvizând cu obiectele de prin casă pentru a obține imagini ca cele de mai jos! Nu uita mai apoi să le share-uiești pe Facebook sau Instagram, au potențial viral și îți vor aduce zeci și sute de aprecieri!

(c) Ric Tse
(c) Ric Tse
(c) Ric Tse

Fotograful Ric Tse demonstrează prin acest proiect că ne putem folosi de această perioadă pentru a fi creativi, a experimenta, ba chiar a ne juca cu pasiunea pentru fotografie pentru rezultate inedite. 

Articol și fotografii preluate de pe site-ul PetaPixel

Tu ce poze minunate ai făcut acasă în perioada asta de izolare? Lasă-ne un link în comentariu, poate ne plac și vrem să te promovăm și pe blogul F64.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.