M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO: Mobilitate maximă pentru orice lucrare fotografică

Întărind promisiunea de brand de a permite fotografilor să se elibereze de echipamentele greoaie, Olympus a lansat în februarie 2020 cel mai compact și mai ușor obiectiv standard cu zoom și diafragmă fixă, de înaltă performanță din lume.

Noul obiectiv M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO oferă o performanță optică superbă pe întreg intervalul de distanțe focale, imagini clare de la o margine la alta a cadrului, într-un corp cu dimensiuni foarte compacte și greutate redusă, protejat la intemperii.

Având dimensiuni și greutate reduse până la jumătate față de alte sisteme cu obiective interschimbabile, cel mai mare avantaj al lui Olympus este mobilitatea extraordinară datorată sistemului compact. Combinația dintre linia de obiective cu performanțe înalte și rezoluție ridicată și capacitățile puternice de stabilizare a imaginii permit obținerea de fotografii și filme clare și de înaltă calitate, într-o diversitate mare de scenarii. Fiind cel mai compact obiectiv din lume în categoria sa, M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO completează perfect seria de obiective M.Zuiko PRO.

Obiectiv standard cu zoom de înaltă performanță, cu cel mai compact și mai ușor design din lume pentru o mobilitate extremă

Configurația optică a noului obiectiv M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO este moștenită de la obiectivul ED 12-40mm F2.8 PRO, care este bine recunoscut pentru rezoluția mare. Amplasarea eficientă a lentilelor speciale la obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO a făcut posibil cel mai compact și mai ușor design din lume ce acoperă o plajă focală de la unghi larg 24mm pînâ la telefoto 90mm (în echivalent format 35mm). O lentilă de focalizare mică și ușoară permite focalizarea automată precisă, cu viteză mare, pentru orice subiect. Obiectivul are o contrucție protejată la praf, stropire și îngheț, cu etanșare în 9 locuri pentru a păstra la distanță praful și ploaia, permițând fotografierea fără griji în timpul deplasărilor.

Valoare fixă a diafragmei pe întreg intervalul de zoom și rezoluție înaltă de la o margine la alta a cadrului

Amplasarea eficientă a lentilelor asferice și acoperirea ZERO (Zuiko ExtraLow Reflect Optical) – asigură performanțe superioare de reproducere vizuală – reduce drastic aberațiile, efectul de fantomă și reflexiile nedorite pentru a obține o imagine clară, de calitate, cu rezoluție înaltă. Atenuarea pierderii de lumină la marginile imaginilor face posibilă obținerea unei reprezentări vizuale luminoase și clare. Întrucât valoarea diafragmei este constantă pe întreaga plajă focală, se poate controla cu ușurință expunerea atunci când se face zoom și se înregistrează videoclipuri.

Capabilități macro deosebite cu un factor de mărire maxim de 0.25x (0.5x echivalent în format 35mm)

Vă puteți bucura de fotografii macro intense cu un factor de mărire maxim de 0,25x (echivalent 0,5x în format 35 mm) de-a lungul întregului interval de zoom. Cea mai apropiată distanță de focalizare este de 12 cm (unghi larg), respectiv de 23 cm (tele), permițând o gamă largă de efecte de fotografiere macro, precum fotografia macro cu unghi larg, care accentuează sentimentul de perspectivă prin capturarea unor fundaluri vaste și macro telefotografia pentru a accentua efectul de defocalizare a fundalului. Sunt posibile diverse efecte macro, cum ar fi Focus Stacking3, prin care se generează o singură imagine în cameră, cu o zonă de clar mare, din primplan până la fundal.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.