(c) Alexander Lupașcu

F64, partener la workshop-ul Lupașcu Photography

Vă anunțăm cu bucurie că suntem parteneri la workshop-ul Lupașcu Photography, ce va avea loc la Sibiu în perioada 1-2 aprilie, susținut de fotograful Alexander Lupașcu. De-a lungul timpului, am susținut comunitatea fotografilor, implicându-ne în astfel de proiecte. Anul trecut, în cadrul Photo Story, am invitat comunitățile locale din șase orașe să sărbătorească alături de noi cei 18 ani de activitate. Alexander Lupașcu a fost speaker la evenimentul ce a avut loc în Sibiu.

Despre Lupașcu Photography Workshop

Anul acesta, Alexander Lupașcu va susține pe 1 și 2 aprilie un workshop de fotografie ce va avea loc la Sibiu. Iată ce ne povestește despre acest workshop:

“Tot evenimentul va avea loc in Sibiu, într-o locatie tare faină, în 1 și 2 aprilie.

Timp de 2 zile vom discuta despre echipament, workflow și cum abordez eu situații dificile în a crea imagini memorabile, lumină naturală sau flash și modificatoare utile în fotografia de nuntă, procesarea creativă , crop or crap, vom face o ședință foto reală și o să discutăm despre importanța comnunicării cu clienții. În plus îl avem prezent și pe Ștefan Constantin de la Ghidul DSLR care va va vorbi despre back-up și stocare in workflow-ul unui fotograf de eveniment.

În aceste 2 zile ne vom încărca cu energie pozitivă, ne vom povesti viețile și vom învăța cum sa evoluăm și să ne dezvoltăm creativitatea împreună.

Maxime mulțumiri pentru “Biblioteca Astra Sibiu”, “BenQ România”, “Ghidul DSLR și Ghidul IT”, “F64STUDIO”, ”PRINTCENTER.RO”, ”Fundatia ARTOgrafica” și nu în ultimul rând “Fotografi-cameramani.ro”, sunteți minunați, vă mulțumesc tare mult pentru ajutor și implicare în acest proiect.

Vă aștept cu drag!”

Pentru aceasta ediție Lupascu Photography Workshop 2.0 sunt disponibile 10 locuri. Pentru înscriere, detalii suplimentare și costuri puteți scrie AICI.

Grăbește-te să te înscrii la acest workshop, locurile se ocupă repede!

Agenda evenimentului

Prima zi ( începe la 9:00 dimineața)

 • Prezentare – 30 minute
 • Prezentarea portofoliului lui Alexander Lupașcu – 1 oră
 • Să vorbim despre echipament – 1 oră
 • Pauză de cafea – 15 minute
 • Prezentarea workflow-ului – 2 ore
 • Pauză de masă – 30 minute
 • Shooting – 3 ore

A doua zi ( începe la 9:00 dimineața)

 • Dezbateri despre fotografii – 1 oră
 • Pauză de cafea – 15 minute
 • Despre dezvoltarea de imagini creative pe monitoare calibrate corespunzător cu BenQ România – 2 ore
 • Importanța stocării memoriei și a back-upului cu invitatul special Constantin Ștefan, Ghidul DLSR – 2 ore
 • Review-ul portofoliilor – 2 ore

Despre Alexander Lupașcu

Alexander Lupașcu este un foarte cunoscut și apreciat fotograf de nuntă din Sibiu. În 2019, a fost speaker în cadrul evenimentului Photo Story 2019 – F64 pune fotografia pe hartă.

De-a lungul timpului, a obținut numeroase premii, cel mai recent fiind premiul de ieri, 22.01.2020, în cadrul celei de-a șaptea ediții a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă organizat de Fotografi-cameramani.

🥇 Lupascu Photography este câștigătorul categoriei #foto “Culori” la Concursului Anual Fotografi-cameramani.ro.

El susține că “cea mai bună soluție este mai întâi să te străduiești să scoți ce-i mai bun folosindu-te de echipamentele pe care le ai, iar în momentul în care se pune problema unei noi achiziții, să fii atent la ce ai tu, pentru viziunea ta nevoie, indiferent de ceea ce îți spun alții. E bine să asculți/primești sfaturi, însă orice sfat trebuie filtrat, pentru a-ți da seama cât de mult te ajută.”


F64 susține comunitatea fotografilor din întreaga țară. Te așteptăm în Sibiu, la workshop-ul Lupașcu Photography, unde vei avea ocazia să descoperi mai multe despre cum poți realiza imagini memorabile și cum poți să îți dezvolți creativitatea.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *