(c) Catalin Zestran

Câștigătorii concursului anual Fotografi-Cameramani.ro – ediția 2021

Fotografi-Cameramani, catalog al fotografilor si cameramanilor de nunta din Romania, a anunțat câștigătorii celei cea de-a noua ediții a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2021, cel mai mare și important concurs din Romania ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă.

Pentru al patrulea consecutiv, echipa Foto Dumbravă, formată din Ana și Daniel Dumbravă, a primit titlul de Fotograful Anului 2021 în România, în timp ce titlul de Videograful Anului 2021 în România a mers pentru a două oară consecutiv la Ionuț Petrescu.

Participanții s-au înscris în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2020-2021. Înscrierile la concurs au fost gratuite. Fotografii și videografii Premium au înscris materiale la toate categoriile de concurs, iar cei gratuiți la jumătate dintre acestea. Este primul an în care competiția a fost organizată astfel. Afișarea rezultatelor s-a realizat în timpul unei gale de premiere care a fost transmisă online pe contul de YouTube Fotografi-Cameramani.ro și care poate fi urmărită aici.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu international (44 jurați pentru foto, 27 jurați pentru video, din 30 de țări). În acest fel acordarea premiilor a fost acordată în mod obiectiv.

Au fost acordate premii și punctaje în catalog pentru locurile 1 – 5 din fiecare categorie de concurs (25 pe foto și 8 pe video). Clasamentul general a fost stabilit ținând cont de punctajul obținut pentru fiecare fotografie / videoclip din primele 5 locuri pentru fiecare categorie.

Chiar dacă nici anul acesta nu am organizat Gala de premiere offline, varianta online a fost primită bine de comunitatea noastră. În plus, am adus și un element de noutate, pe lângă clasica afișare a fotografiilor și clipurilor câștigătoare: mesaje video de la jurații internaționali și de la fotografii și videografii care au participat la concurs. Și anul acesta, au fost înscrise mii de fotografii și clipuri de eveniment, care au fost apoi selectate cu atenție de o echipă de nominalizare din România și notate de un juriu internațional. Vrem să le mulțumim fotografilor, videografilor și partenerilor care ne-au fost alături și la această ediție și promitem să susținem în continuare această industrie creativă. Așteptăm deja cu nerăbdare următoarea ediție a Concursului Anual în cadrul căreia sperăm, dacă situația ne-o va permite, să organizăm o gală de premiere offline.”,

Ștefan Iorgulescu - Fondator Fotografi-Cameramani.ro

Aceștia sunt marii câștigători:

Foto

Locul I - FotoDumbravă

318.48 puncte

Locul II - Adrian Fluture

157.57 puncte

Locul III - Bogdan Chircan

126.86 puncte

Locul 1 la fiecare categorie

Categoria Botez: Călin Curticăpian

Categoria Bebeluși: Dermanschi Ana

Categoria Maternitate: Lorena Oprea

Categoria Miri: Paul Budusan

Categoria Portret: Adrian Fluture

Categoria Familie: Theo Manusaride

Categoria Siluete: Photo by Alin Pirvu

Categoria Pregătiri: Sebastian Purice

Categoria Boudoir: FotoDumbravă

Categoria Grup: Florin Ștefan

Categoria Detalii: Adriana & Dragos Pascal - Foto&Film

Categoria Cununie Religioasă: Vali Marian

.

Categoria Dansul Mirilor: Luci Foto

Categoria Petrecere: Foto Dumbravă

Categoria Creative Fine Art: Foto Dumbravă

Categoria Dronă: Vlad Pahonțu

Categoria Animăluțe: Mihai Roman

Categoria Bunici: Foto Dumbravă

Categoria Copii: Adrian Fluture

Categoria Moment: Marian Toma

Categoria Emoții: Alex Florin

Categoria Before Wedding: Poptelecan Ionuț Photography

Categoria Trash the Dress: FotoDumbravă

Categoria Tatuaje: Sebastian Purice

Categoria Culori: Cătălin Zestran

Video

Clasament General

Locul I - Ionuț Petrescu

178.40 puncte

Locul II - Damian Films

88.36 puncte

Locul III - Adrian Ungureanu

84.48 puncte

Locul I la fiecare categorie

Categoria Botez: Damian Films

Categoria Cel mai bun cameraman: Ionuț Petrescu

Categoria Cel mai bun editor: Darius Cornean

Categoria Cel mai bun colorist: Nicolas Railovski

 

 

Puteți urmări aici videoclipul câștigător, realizat de Nikolas Railovski.

Categoria Teaser: Adrian Ungureanu

Categoria Highlights: Nicolas Railovski

Categoria Prewedding: Marius Films

Categoria After Wedding: Damian Films

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2700 membri. Până în prezent, peste 60,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Câștigătorii Concursului Anual Fotografi-Cameramani.ro - ediția 2020
16 sfaturi scurte pentru fotografia de nunta aproape perfecta
10 super idei pentru ședința foto Trash the Dress

Tu ce fotografi și videografi urmărești? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.