Pregătește-te să atingi perfecțiunea în fotografia și videografia de nuntă – LIVE Webinar Canon

Avem plăcerea să te invităm la un webinar menit să te inspire și să te pregatească să atingi  un nou nivel  profesional îsezonude  nunți din 2022, atat în ceea ce priveste fotografia, cât și videografia și imprimările.

lnvitat special este Sanjay Jogia, considerat unul dintre cei mai buni fotografi  de  nuntă  din  lumepotrivit  Professional  Photographer MagazineAcesta  a  cătorit   pe  toate  continentele   și   fotografiat o  varietate  de  nunți  exclusiviste,  având  un  portofoliu  cu adevarat spectaculos. Sanjay nu este doar fotograf, ci și mentor în competiții fotografice de prestige și, nu în ultimul rand, un Ambasador Canon și un specialist al imprimărilor de tipul ,,fine art”.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

22 februarie

Ora

19:00

Locație

Online

Speaker

Sanjay Jogia

Eveniment

Gratuit

Sanjay Jogia

Sanjay a crescut în jurul unei culturi a fotografiei, tatăl său fiind angajat timp de 35 de ani la fabrica locală Kodak. Dragostea pentru fotografie i s-a manifestat prima oară în timpul școlii (învățând bazele acestei arte cu ajutorul camerei SLR a tatălui său, un Canon AF-1.

Sanjay iubește să ofere lecții și să îi inspire pe cei din jurul său, indiferent dacă acest lucru se întâmplă în cadrul unor ateliere mai ample sau a unor sesiuni individuale de 1 la 1.

Echipamentul preferat de Sanjay Jogia

S-ar putea să te intereseze și articolele:

Love in Paris – Fotografia de nuntă cu Canon R5, R6, obiective RF și EF
16 sfaturi scurte pentru fotografia de nunta aproape perfecta
Echipamentul ideal pentru fotografia de nuntă

Te așteptăm cu drag la eveniment, să aflăm de la unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă internaționali cum să realizezi imagini spectaculoase la evenimente!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.