O nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie la Sibiu

În perioada 25-27 aprilie 2023, orașul Sibiu va găzdui o nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie. Cu un line-up de excepție format din 12 fotografi români din 9 domenii ale artei fotografice, conferința va oferi participanților oportunitatea de a învăța și de a se inspira din experiența acestora. 

Fotografi specializați în domenii precum fotojurnalism, fotografie documentară, de peisaj, acțiune, portret, wildlife, eveniment și de familie vor contribui la prezentări tematice organizate în Sala Versailles din complexul Buonavista din Dumbrava Sibiului.

Fiecare fotograf va împărtăși propriile experiențe într-un eveniment de trei zile ce își propune să genereze inspirație în rândul participanților pasionați de fotografie. Partenerii evenimentului vor expune cele mai noi produse foto-video, oferind participanților ocazia să le testeze și să se familiarizeze cu cele mai noi și în vogă tehnologii din domeniu. În ultima zi, conferința este dedicată atelierelor și sesiunilor one-to-one, astfel încât participanții să poată experimenta informațiile prezentate. 

Cum poți participa?

Biletele de acces la conferință și ateliere sunt diponibile pe www.cnf.ro secțiunea bilete, taxa de participare la evenimentul organizat în Sibiu fiind de 390 RON. 

Cei 12 fotografi pe care îi vei înâlni la Conferința Națională de Fotografie de la Sibiu

Și anul acesta am pregătit un line-up de excepție, fotografi români, oameni care excelează în ceea ce fac, creatori de frumos, care vin să inspire și să provoace creativ pasionații de fotografie pe parcursul a trei zile. Vă așteptăm într-o atmosferă specială, unică în România, la Sibiu pe 25-27.

Petrică Tănase, Organizator

La ce să te aștepți de la Conferința Națională de Fotografie?

Oportunități de dezvoltare: Participanții vor avea șansa de a învăța de la fotografi specializați în diverse domenii ale artei fotografie și să își dezvolte abilitățile prin ateliere și sesiuni one-to-one, lucruri ce vor contribui la îmbunătățirea și dezvoltarea stilului personal de fotografie. 

Inspirație: Lucrările și experiențele fotografilor invitați vor inspira participanții să analizeze metode de abordare a diferitor stiluri de fotografie. Totodată, se va pune accent pe dezvoltarea creativității și identificarea modalităților de a crea unicitate în propriul stil de fotografie. 

Networking: Evenimentul va oferi oportunități de networking, participanții vor interacționa cu alți fotografi, vor obține feedback și sfaturi de la profesioniști. 

Tehnologie nouă: În cadrul conferinței partenerii evenimentului vor pune la dispoziție echipamente noi foto-video, dar și expoziții realizate de către fotografii invititați.

Participă și tu la Conferința Națională de Fotografie de la Sibiu pentru o experiență de neuitat alături de fotografi cu experiență ce te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile fotografice

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.