Review Loupedeck Live S – Consolă pentru streameri și creatori de conținut

Loupedeck Live S este mezinul familiei Loupedeck si vine în ajutorul fotografilor/videografilor cu un software puternic si o constructie de top. O consolă excelentă pentru prelucrarea materialelor foto-video, Loupedeck vă ajută să creați și să editați conținut mai eficient cu ajutorul plugin-urilor pentru Premiere Pro, Final Cut Pro, Photoshop si multe altele. De asemenea, vă puteți gestiona e-mailurile si sarcinile de productivitate cu plugin-urile si profilurile Zoom, Notion si Microsoft.

 

Specificatii cheie

  • Interactionati direct cu software-ul de creatie
  • 2 rotite analogice, 4 butoane tactile
  • 15 butoane sensibile la atingere
  • Creati profiluri, comenzi rapide si instrumente
  • Personalizati-va consola

Constantin Alin Ștefan, Ghidul DSLR, a testat această consolă într-un review pentru canalul de Youtube F64, în care a prezentat care sunt specificațiile acesteia, precum si cum funcționează exact.

Ce conține cutia:

  • Consola
  • Cablu textil de aproape 2 metri
  • Stand de plastic pentru a ridica unghiul consolei

Consola vine cu 2 rotițe analogice care au și funcție de push pentru a reseta parametrul ajustat. Are 4 butoane tactile și 15 butoane de tip touch. Consola este compatibilă cu Windows 10, Windows 11 și Mac OS. Are o greutate de 168 de grame. În partea din spate se găsește interfața de conectare USB – C. Este o consolă compactă și este foarte solidă.

Consola vine cu un software foarte personalizabil, care vine cu profile pentru Premier Pro, Lightroom, Photoshop. Este dedicată atât videografilor, graficienilor și fotografilor care vor să-și mapeze o mulțime de funcții și să renunțe la tastatură, sau chiar și la mouse.

Urmăreste aici review-ul realizat de Ghidul DSLR!

Îl puteți urmări pe Constantin Alin Ștefan atât pe blog, cât și pe canalul de Youtube.

Tu deții o consolă de editare? Ai folosit vreodată produse Loupedeck? Lasă-ne un comentariu câteva vorbe despre experiența ta cu aceste console și dacă ți-au ușurat munca sau nu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *