Review Loupedeck Live S – Consolă pentru streameri și creatori de conținut

Loupedeck Live S este mezinul familiei Loupedeck si vine în ajutorul fotografilor/videografilor cu un software puternic si o constructie de top. O consolă excelentă pentru prelucrarea materialelor foto-video, Loupedeck vă ajută să creați și să editați conținut mai eficient cu ajutorul plugin-urilor pentru Premiere Pro, Final Cut Pro, Photoshop si multe altele. De asemenea, vă puteți gestiona e-mailurile si sarcinile de productivitate cu plugin-urile si profilurile Zoom, Notion si Microsoft.

 

Specificatii cheie

  • Interactionati direct cu software-ul de creatie
  • 2 rotite analogice, 4 butoane tactile
  • 15 butoane sensibile la atingere
  • Creati profiluri, comenzi rapide si instrumente
  • Personalizati-va consola

Constantin Alin Ștefan, Ghidul DSLR, a testat această consolă într-un review pentru canalul de Youtube F64, în care a prezentat care sunt specificațiile acesteia, precum si cum funcționează exact.

Ce conține cutia:

  • Consola
  • Cablu textil de aproape 2 metri
  • Stand de plastic pentru a ridica unghiul consolei

Consola vine cu 2 rotițe analogice care au și funcție de push pentru a reseta parametrul ajustat. Are 4 butoane tactile și 15 butoane de tip touch. Consola este compatibilă cu Windows 10, Windows 11 și Mac OS. Are o greutate de 168 de grame. În partea din spate se găsește interfața de conectare USB – C. Este o consolă compactă și este foarte solidă.

Consola vine cu un software foarte personalizabil, care vine cu profile pentru Premier Pro, Lightroom, Photoshop. Este dedicată atât videografilor, graficienilor și fotografilor care vor să-și mapeze o mulțime de funcții și să renunțe la tastatură, sau chiar și la mouse.

Urmăreste aici review-ul realizat de Ghidul DSLR!

Îl puteți urmări pe Constantin Alin Ștefan atât pe blog, cât și pe canalul de Youtube.

Tu deții o consolă de editare? Ai folosit vreodată produse Loupedeck? Lasă-ne un comentariu câteva vorbe despre experiența ta cu aceste console și dacă ți-au ușurat munca sau nu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.