Weddingstories revine în noiembrie 2022!

După doi ani de pauză, suntem încântați să anunțăm că Weddingstories revine, în perioada 1 – 3 noiembrie 2022, iar noi vom fi parteneri la această ediție!

Ce trebuie să ai în vedere

Data

1 NOI, 09:00 AM - 3 NOI, 10:00 PM

Locația

Cluj-Napoca

Eveniment

Biletele EARLY BIRD sunt valabile până în 25.10.2022. După această dată se vor activa biletele fără reducere.

Retrăiește momentele Weddingstories în 2022!

De ce să participi?

  • Ai ocazia să te întâlnești cu speakeri de renume
  • Te bucuri de conținut de calitate și înveți de la cei mai buni
  • Am pregătit conferințe de fotografie și conferințe de videografie. Iar ca experiența ta să fie mai plăcută, te invitam și la workshopurile de foto sau video.
  • Poți participa la târgul de aparatură și să vezi cu ce noi gadget-uri vom fi prezenți
  • Participi la AfterParty + faci networking
  • Ai acces la înregistrările conferințelor

Despre Weddingstories

Weddingstories colecționează povești. Aici, fotografia de nuntă e mai mult decât un blitz și un ultim reglaj de milisecunde. Prindem și împărtășim momente de viață pe care le traducem în istoriile intime ale timpului nostru.
 
Weddingstories nu e doar despre tehnica fotografică și despre cum sa ne transformam pasiunea intr-o afacere, cum sa atragem fonduri nerambursabile pentru fotografi de nunta ci si despre crearea unei comunitati de profesioniști și amatori ai fotografiei de nuntă.
 
Weddingstories e și despre învățare. Credem în educație prin comunicare și în faptul că, împreună, putem înțelege mai mult din puterea noastră de a spune poveștile oamenilor în imagini.

Speakerii acestei ediții

Victor Lax

Marius Drăgan

Anda Drăgan

Florin Ștefan

Ovidiu Leșan

Claudiu Guraliuc

Paul Budușan

Julius Paul

Attila Soós

Sorin Popa

Alexandru Ionesi

To Be Announced - Videograf

.

To Be Announced - Videograf

Te așteptăm la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă din România!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.