Nu rata evenimentele online Canon Trade In din luna aprilie

Vrei să afli mai multe despre importanța luminii naturale în fotografia de nuntă? Ești curios de ce imprimantele Pixma G540/G640 sunt recomandate pentru un creator de conținut? Ești fascinat de ținutul Bucovinei? În aprilie, revenim alături de Canon România, cu evenimente online cu teme inedite și de interes, așa cum te-am obișnuit!

Iată care sunt evenimentele online Canon din luna aprilie 2022!

#1 Descoperă lumina naturală în fotografia de nuntă, cu Dana Tudoran - 12 aprilie, ora 19:00

Fotografia reprezintă o artă vizuală în care cunoștințele de fizică și optică se combină cu cele din pictură, care țin de perspectivă, proporții, compoziții, peisaje și portrete. Dincolo de alegerea unor aparate foto performante și a unor accesorii foto adecvate fiecărui proiect în parte, este necesară cunoașterea diferitelor tipuri de lumină, cu ajutorul cărora se realizează fotografiile.

Fotografia de nuntă este mai mult decât o formă de artă. Fotografii de nuntă sunt responsabili cu imortalizarea unor momente cu adevărat speciale în viața mirilor. Lumina naturală joacă un rol important în fotografia de nuntă, iar Dana Tudoran ne va povesti mai multe despre cum poți apela la lumina naturală pentru un storytelling de neuitat.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

12 aprilie

Ora

19:00

Locație

Online

Speaker

Dana Tudoran

Eveniment

Gratuit

Despre speaker

Dana iubește fotografia de nuntă. Consideră că imaginile sale sunt o reflexie personală. Fotografia este despre comunicare și sentiment. A fi cel mai bun în acest domeniu înseamnă să reușești să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată, care reprezintă o amprentă unică. Acest lucru o motivează și o face să spună că își iubește meseria. Pentru Dana, autofocusul oferit de EOS R5 este cel mai bun pe care l-a folosit vreodată.

Ce conține trusa Danei Tudoran

Update: Iată cum a fost la eveniment!

#2 Descoperă Pixma G540/G640, cu Mircea Maieru - 15 aprilie, ora 19:00

Canon este un lider al pieței imprimantelor foto de calitate și puternice. Ele oferă rezultate excelente atât în confortul propriei locuințe, cât și la sediul domeniului tău de activitate. Imprimantele Canon printează și scanează fotografiile cu acuratețe, duplicatele acestora fiind la fel de vii ca cele originale. Ele sunt potrivite pentru persoanele de nivel entry, cât și pentru profesioniști.

Vom afla de la Mircea Maieru detalii despre două dintre imprimantele de top de la Canon, Pixma G540 și Pixma G640.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

15 aprilie

Ora

19:00

Locație

Online

Speaker

Mircea Maieru

Eveniment

Eveniment gratuit

Specificații cheie

 • Tehnologie printare Inkjet
 • Imprimare wireless
 • LCD full dot (monocrom)
 • Conectivitate USB, Wi-Fi
 • 3.800 de fotografii / 1 set de recipiente

Specificații cheie

 • Tehnologie printare Inkjet
 • Imprimare wireless
 • Copiere si scanare
 • Conectivitate USB, Wi-Fi
 • 3.800 de fotografii / 1 set de recipiente

Despre speaker

Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii.

Mircea Maieru

Ce conține trusa lui Mircea Maieru

Update: Iată cum a fost la eveniment!

#3 Descoperă Bucovina cu Canon EOS R5, cu Sorin Onișor - 19 aprilie, ora 19:00

Bucovina este unul dintre cele mai fascinante locuri in România. Sorin Onișor ne va povesti despre experiența lui vastă ca fotograf al acestui ținut. Atât cei care preferă fotografia de peisaj, cât și cei care sunt fani ai fotografiei de portret, vor afla sfaturi despre aceste genuri fotografice de la Sorin Onișor. 

Ce trebuie să ai în vedere

Data

19 aprilie

Ora

19:00

Locație

Online

Speaker

Sorin Onișor

Eveniment

Online

Despre speaker

Sorin este considerat fotograful satului românesc. De mai bine de 18 ani se pierde prin zonele ruralele ale țării, prin Bucovina și nu numai. Sorin traversează munții, zonele deluroase, așezările din Delta Dunării, totul pentru a surprinde în fotografiile sale magia tradițiilor pierdute. Spune că poveștile sunt prezente peste tot, dar trebuie să fii deschis pentru a le captura și trebuie să ai uneltele potrivite la îndemână. Sorin este încântat că EOS R5 îi permite să obțină rezultate memorabile chiar și în condiții de lumină foarte scăzută (-6.5 EV).

Ce conține trusa lui Sorin Onișor

Update: Iată cum a fost la eveniment!

Îți dorești să urmărești online aceste evenimente? Iată unde te poți înscrie:

 • #1 Descoperă lumina naturală în fotografia de nuntă, cu Dana Tudoran – 12 aprilie, ora 19:00 – Înscrie-te AICI!

 • #2 Descoperă Pixma G540/G640, cu Mircea Maieru – 15 aprilie, ora 19:00 – Înscrie-te AICI!

 • #3 Descoperă Bucovina cu Canon EOS R5, cu Sorin Onișor – 19 aprilie, ora 19:00 – Înscrie-te AICI!

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Love in Paris – Fotografia de nuntă cu Canon R5, R6, obiective RF și EF
Cum alegi imprimanta potrivită pentru acasă
Obiective ideale pentru fotografia de peisaj

Vă așteptăm cu drag la aceste evenimente online!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.