Explore the Familiar – Expoziție a grupului internațional de fotografie de stradă ON SPOT

Miercuri, 18 septembrie 2019, începând cu ora 18:00, te așteptăm în sala expozițională F64, la vernisajul expoziției de fotografie de stradă “EXPLORE THE FAMILIAR”, expoziție ce reunește cadre ale membrilor grupului internațional de fotografie On SPOT.

Este deja o tradiție, aceasta fiind cea de-a 5-a expoziție anuală a grupului gazduită de F64. Un ansamblu de imagini capturate pe străzi, momente și locuri pe langă care trecem zi de zi, poate banale sau fără importanță, dar care generează în felul lor secunde de uimire, ce bruiază cotidianul în care trăim. Uneori sunt oameni pe străzile noastre, alteori nu, dar fiecare imagine induce o stare de ciudățenie, de introspecție și de neașteptat.

În acest an expoziția reunește lucrările a 34 autori din 10 țări, care au captat cotidianul în modul lor specific și inedit.

Expozanți

Agus Aminullah Ibrahim (Indonezia)

Adrian Mitu (România)

Alexandru Alin Ilea ( România)

Arne Støvset Gjone ( Norvegia)

Cosmin Gârleșteanu ( România)

Cristina Gârleșteanu ( România)

Dan Stănilă ( România)

Dana Corina Popescu ( România)

Dzintra Zvagina ( Lituania)

Elena Răceală ( România)

Elpidio Juan ( Filipine)

Emilian Avrămescu ( România)

Ernest Fernandez ( Spania)

Evan Grabador ( Filipine)

Florin Țepârdea ( România)

Gabriel Mănescu ( România)

Gabriela Pătrășcan ( România)

Jeffrey de Keyser ( Belgia)

Joseph Mari Domingo ( Australia)

Kevin Icabales ( Filipine)

Magda Fulger ( România)

Marian Plaino ( România)

Mihaela Jurca ( România)

Mirela Momanu ( România)

Panfil Pîrvulescu ( România)

Ralph Piezas ( Filipine)

Raphael King Ramos ( Filipine)

Robel Luna ( Filipine)

Roberto Bartolini ( Italia)

Roberto Raiz ( Italia)

Sansakrit Insiri ( Tailanda)

Silvia Dincă ( România)

Sorin Tudorică ( România)

Yer Nevilos ( Filipine)

Galerie cu fotografiile expozanților

 

Despre ON SPOT

Grupul OnSpot a luat naștere dintr-o idee simplă, aceea de avea o echipă care să pornească la fotografiat pe stradă și care să se dezvolte învățând unii de la alții și petrecând totodată timp de calitate împreună.

Grupul a fost creat de Mirela Momanu și Fred Fogherty, în urma atelierului de portret de stradă susținut în cadrul Bucharest Photo Week, primul festival internațional de fotografie din București, atelier care s-a bucurat de un număr de peste 30 de participanți și 100 de fotografii rezultate în urma sesiunii practice.

În prezent grupul este foarte activ pe social media (Facebook în special, avand peste 7.000 membri) și a organizat sesiuni de fotografie de stradă în București dar și în alte orașe din țară sau din străinătate (Istanbul, Roma, Zurich, Bologna etc.). Totodată, planurile de viitor implică organizarea unor ateliere scurte de procesare foto în diverse programe, expoziții în afara țării dar și implicarea în cadrul unor proiecte culturale de anvergură mai mare.

 

Te așteptăm miercuri, 18 septembrie, de la ora 18:00 în sala expozițională F64!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.