Toamna urbană, cu Andrei Popovici – Workshop și testare echipamente Sony

UPDATE: Iată cum a fost la eveniment!

După prezentarea de la Activero Studio, participanții au pornit, alături de Andrei Popovici, spre Grădina Botanică, unul dintre cele mai fotogenice locuri din București pe timpul toamnei. Acolo, au surprins cadre cu flora variată, dar și portrete.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini de la acest eveniment:

Fotografii realizate de participanți

Iată cum au surprins participanții acest eveniment:

(c) George Gogoană
(c) Căpraru Oana
(c) Căpraru Oana
(c) Ungureanu Alexandru
(c) Ababei Andrei
(c) Dumitrescu Mihai Daniel
(c) Draghici Catalin
(c) Draghici Catalin
(c) Dancă Maria

Cel mai frumos anotimp pentru fotografii urbane este toamna, cu lumina ei caldă, care pune în valoare natura urbană și-i dezvăluie frumusețile. Toamna este anotimpul preferat al multor pasionați de fotografie. Peisajele pline de culoare au un farmec aparte. Nuanțele de portocaliu, galben, roșu, te cheamă să ieși la fotografiat și să capturezi frumusețea acestui anotimp.

Te invităm pe 1 octombrie, începând cu ora 15:00, la o tură foto urbană în Grădina Botanică din București! Vei fi ghidat de Andrei Popovici și vei avea ocazia să testezi diverse echipamente Sony.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

1 octombrie

Ora

15:00 - 18: 00

Unde ne vom întâlni?

Activero Studio (Strada Carol Davila 105-107)

Ghid

Andrei Popovici

Eveniment

Gratuit

Mai multe despre eveniment

Ne vom întâlni pe 1 octombrie, de la ora 15:00, la Activero Studio (strada Carol Davila 105 – 107). Andrei Popovici va discuta cu participanții, va povesti despre secretele fotografiei urbane în general și despre cum poți surprinde cadre spectaculoase toamna, în special. Veți afla o mulțime de lucruri despre compoziție și despre cum să profitați de cromatica acestui anotimp.

Apoi, va urma preluarea echipamentelor de la Sony. Tura foto va avea loc în Grădina Botanică, între 16:00 – 18:00, unul dintre cele mai fotogenice locuri din București pe timpul toamnei. 

După ora 18:00, cine dorește va putea continua explorarea cartierului Cotroceni în cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni.

Această tură foto în Grădina Botanică alături de Andrei Popovici face parte din cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni, în cadrul căruia peste 100 de curți private și locale își așteaptă vizitatorii.

Ce echipamente vei putea testa?

Despre Andrei Popovici

Andrei Popovici face poze din liceu și fotografii din facultate. După ce a studiat fotografia de artă la SUNY Plattsburgh cu Sue Lezon și fotografia comercială la Hallmark Institute of Photography cu Gregory Heisler, Andrei a lucrat la Maine Media Workshops + College și la Capture Integration în Miami, Florida.

Toate aceste experiențe i-au oferit o viziune completă asupra lumii fotografice, de la fine art la fotografie comercială, de la partea artistică la partea tehnică, de înaltă calitate.

Fotografiile lui Andrei se găsesc pe website-ul personal la https://www.andreipopovici.net/ sau pe cel comercial la https://www.andy-pop.com/, iar pe Instagram la @adyus sau @andypop.

Profită de cromatica toamnei și vino să explorezi Grădina Botanică, alături de Andrei Popovici, într-un eveniment din cadrul celei de-a doua ediții Bazar de Cotroceni din București, din 2022!

Suntem curioși, tu ce echipamente de la Sony de abia aștepți să testezi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.