Canon Live – Fotografia de portret și de stradă, cu Dana Tudoran și Mircea Maieru

Vrei să afli mai multe despre fotografia de portret și de stradă, două dintre cele mai îndrăgite genuri ale fotografiei și obiectivele necesare pentru a realiza imagini de impact? Te invităm să urmărești un eveniment LIVE, în care fotografii Mircea Maieru și Dana Tudoran vor discuta liber despre fotografia de stradă și de portret.

Pe 25 februarie, ora 20:00 , te invităm să urmărești un LIVE inedit, de tip masă rotundă, alături de fotografii Mircea Maieru și Dana Tudoran

Fotografia de portret este unul dintre cele mai populare și abordate genuri fotografice, fie că vorbim despre autoportrete, portrete de stradă, portrete fine-art, fashion, fotografierea copiilor sau nou-născuților. Cea mai mare provocare atunci când vine vorba de fotografia de portret este să surprinzi starea de spirit a persoanei, să transmiți o emoție și să conturezi o stare dincolo de simpla imagine a feței. Ochii sunt de multe ori elementul cel mai atractiv atunci când vine vorba despre fotografia de portret, fiindcă așa cum se spune, ochii sunt oglinda sufletului.

Fotografia de stradă prezintă în mod direct și neregizat viața oamenilor în mediul public. Spontană, spectaculoasă și surprinzătoare, este unul dintre cele mai la îndemână genuri fotografice de abordat fiindcă mult mai important este ceea ce se află în cadru, în locul echipamentului foto. Unul dintre cele mai bune lucruri când vine vorba despre fotografia de stradă este faptul că acest gen fotografic îți permite să profiți la maxim de lumină, indiferent că ai parte sau nu de ora de aur.

Mircea Maieru și Dana Tudoran vor discuta despre aceste genuri fotografice, despre obiectivele Canon RF, vor povesti despre experiența lor, vor oferi sfaturi și, bineințeles, vor răspunde întrebărilor voastre.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

25 februarie

Ora

20:00

Locație

Online

Speakeri

Mircea Maieru, Dana Tudoran

Eveniment

Gratuit

Înscrierile s-au încheiat pentru acest eveniment!

Despre speakeri

Mircea Maieru

Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii.

Mircea Maieru

Ce conține trusa lui Mircea Maieru

Dana Tudoran

Dana iubește fotografia de nuntă. Consideră că imaginile sale sunt o reflexie personală. Fotografia este despre comunicare și sentiment. A fi cel mai bun în acest domeniu înseamnă să reușești să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată, care reprezintă o amprentă unică. Acest lucru o motivează și o face să spună că își iubește meseria. Pentru Dana, autofocusul oferit de EOS R5 este cel mai bun pe care l-a folosit vreodată.

Ce conține trusa Danei Tudoran

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

6 elemente de compozitie in fotografia de strada
5 moduri de a vă îmbunătăți instantaneu fotografia de portret
Review Canon EOS R6 cu Mircea Maieru

Te așteptăm cu drag la eveniment, să aflăm tot felul de lucruri interesante despre fotografia de stradă și de portret!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.