De ce să fii fan Sony, cu Marian Sterea

Marian Sterea este pasionat de fotografie și înconjurat de tot ceea ce înseamnă în jurul lui fotografia. Este fotograf profesionist de nuntă de aproximativ 13 ani. Într-un interviu susținut în magazinul F64, Marian Sterea ne împărtășește de ce este utilizator Sony, dar și multe alte sfaturi de interes pentru orice fotograf.

De ce a ales Marian Sterea să treacă pe Sony?

După fix 13 ani de DSLR, am ales să trec pe Sony pentru că, în primă fază, documentându-mă despre Sony, am aflat că ei inventează cam tot ce se poate. Am ales Sony pentru că mi-a ușurat munca, pentru că dimensiunea este mult mai mică.

Marian Sterea

Când a început să folosească aparate mirrorless Sony?

În primăvara lui 2019 am pus prima dată mâna pe un Sony mirrorless, un A7 III. Din primăvara lui 2019 până în iarnă, am mai testat și alte sisteme, am vrut să văd diferențele dintre branduri, să fiu sigur că trecerea este ceea ce trebuie. În luna decembrie 2019 am avut foarte multe ședințe cu tematică de Crăciun în studio-ul meu. Aparatul pe care îl folosesc acum, Sony A9II, îmi ușurează munca în studio.

Marian Sterea

Trusa de fotograf a lui Marian Sterea:

Top motive pentru care ar alege cineva Sony

  • Continuos AF
  • Dimensiunea mică
  • Customizabil
  • Dual slot card
  • Baterie calibrată
  • Silent Shutter

Cel mai important lucru dacă vrei să crești ca fotograf este să investești în educație, să studiezi pictură, să vizionezi filme de calitate.

Marian Sterea

Poți urmări întregul interviu aici:

Tu deții aparat și obiective de la Sony? Care este experiența ta cu acest brand? Lasă-ne un comentariu!

Despre ce produse Sony ai dori să citești review-uri pe blogul F64 și să vizionezi videoclipuri pe blogul F64?

Îți recomandăm să citești următoarele articole:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.