Cum să alegeți obiectivele Sony potrivite pentru fotografia de nuntă

Măreste-ți trusa de obiective si cunoștințele despre fotografia de nuntă cu sfaturile oferite de noi pentru alegerea obiectivelor și cu oferta de cashback. 

Până la 1800 Lei CASHBACK pentru obiectivele Sony selectate. Promoția este valabilă pentru achizițiile efectuate până la 31.07.2021 pentru modelele selectate.

Obiective cu focală variabilă și AF rapid

În timp ce obiectivele cu focală fixă pot avea o deschidere mai mare a diafragmei, oferind un efect bokeh spectaculos și performanțe mai bune în condiții de lumină scăzută, atunci când aveți suficientă intensitate a luminii, obiectivele cu focala variabilă se remarcă prin versatilitate. Desfășurarea evenimentului se întâmplă rapid și nu doriți să pierdeți un moment important. Utilizarea unui obiectiv cu zoom vă poate ajuta în astfel de situații.

FE 70-200mm F2.8 GM OSS
FE 24-70 mm F2.8 GM

FE 70-200mm GM reprezintă cea mai bună soluție în cazul în care nu vă puteți apropria suficient de subiect și aveți nevoie de versatilitatea oferită de un teleobiectiv. Acest obiectiv este excelent pentru a captura prim-planuri, detalii, reacții ale oaspeților și portrete. Plaja focală și diafragma f/2.8 ajută la estomparea fundalului. Obiectivul dispune de stabilizare optică ce vă ajută la prevenirea neclarității cauzate de mișcare.

Acoperă o gamă largă de situații de fotografiere. La focala de 24mm, este suficient de larg pentru a surprinde întreaga scenă a nunții. La capătul focalei de 70mm, puteți surprinde portrete sau să fotografiați prim-planuri. Diafragma f/2.8 vă permite să separați subiectul de fundal.

Obiective cu focală fixă și AF rapid

Atunci când nivelul de lumină scade, când doriți o profunzime mai mică de câmp sau cea mai bună calitate a imaginii, obiectivele cu focală fixă reprezintă cea mai bună alegere. Varianta aleasă va fi în funcție de preferință, buget și spațiul din trusă, dar vă recomandăm următoarele modele:

FE 35mm F1.4 ZA
FE 50mm F/1.4 ZA

Pentru fotografii de grup și petreceri de seară cu momente de dans, acest obiectiv este perfect pentru a crea o poveste.

Pentru fotografii de grup, portrete cu tot corpul și pentru fotografierea grupurilor mici alături de cei doi miri.

FE 135mm F1.8 GM
FE 85mm F1.4 GM

Pentru prim-planuri sau pentru fotografierea subiecților aflați la distanță, ideal pentru a surprinde emoțiile și reacțiile oamenilor.

Pentru fotografia de portret, inclusiv fotografierea cuplurilor.

FE 90mm F2.8 Macro G OSS

 

Cuplul de miri a depus mult efort pentru a organiza nunta până la cele mai mici detalii. Inelul, florile, detaliile aranjamentului de nuntă, machiajul și ochii miresei sunt doar câteva dintre detaliile pe care le puteți surprinde cu un obiectiv macro. Obiectivul macro de 90mm este perfect pentru acest tip de fotografii și este, de asemenea, o alegere potrivită pentru portrete datorită distanței focale.  

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre oferte la cele mai în vogă produse foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *