Olympus devine OM System

De asemenea, OM Digital anunță şi dezvoltarea în prezent a unei noi camere cu obiective interschimbabile, compatibilă cu standardul Micro Four Thirds System, care va încorpora conceptul OM SYSTEM și care promite să aducă fotografia la un nou nivel.

De mai bine de 80 de ani de la lansarea Semi-Olympus I în 1936, afacerea Olympus Corporation a avut parte de un sprijin extraordinar din partea clienților, pentru produsele de imagistică Olympus. În timpul erei camerelor pe film, compania a oferit un design compact și ușor, fără precedent, cu seria OM de camere SLR pe 35mm. De aceea, filozofia de dezvoltare subliniază faptul că design-ul trăiește și sub noul nume. Privind spre viitor, OM Digital îşi propune să dezvolte şi să crească brandului OM SYSTEM prin crearea unei noi identități.

Dezvoltarea unei noi camere cu obiective interschimbabile

Conformă cu standardul Micro Four Thirds System, camera cu obiective interschimbabile ce este încă în stadiul de dezvoltare, combină capabilitățile OM Digital de producție și tehnologiile de ultimă oră pentru a îmbunătăți semnificativ performanța și a oferi o experiență fotografică de neegalat.  Standardul Micro Four Thirds System este utilizat pentru a realiza sisteme mai compacte și mai ușoare, consolidând funcțiile care extind domeniul fotografiei și accelerând îmbunătățirea calității imaginii și a expresivității fotografice, totul prin utilizarea tehnologiei fotografice computaționale.

Pentru o prezentare detaliată a brandului puteți urmări acest videoclip:

Misiunea OM SYSTEM - “Break Free”

Timpul nu stă în loc. Nu are scuze și nu se repetă. Soarele nu îți va cere permisiunea de a apune, un zâmbet vine și pleacă, iar un șoim nu va aștepta să-i spui să zboare. De aceea, atunci când vine momentul, trebuie să fii gata să-l surprinzi. Acele momente de frumusețe sunt menite să fie împărtășite, sentimentele să fie retrăite și imaginile să fie surprinse.

OM SYSTEM îşi propune să ofere clienţilor săi, instrumentele necesare pentru a lupta împotriva timpului, a depăși limitele și pentru a elibera noi căi în aventurile propuse, indiferent dacă este soare, ploaie sau zăpadă. De aceea sunt oferite camere foto compacte și de încredere, cu inovații centrate pe creatori, care vă permit să fiți întotdeauna gata să surprindeți acele momente care se întâmplă o dată în viață.

S-ar putea să te intereseze și următoarele materiale:

Ai putea fi fan Olympus pentru că...
Olympus OM-D E-M5 Mark III – O cameră foto dedicată fotografului creativ

Tu ești fan Olympus și dacă da, ce aparate foto de la Olympus ai deținut/deții? Ești încântat de această știre și de surprizele pe care le va pregăti în viitor OM System? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.