Noul reportofon Olympus VP-20 captează voci și sunete cu o calitate superbă

Olympus a lansat în februarie 2020 un nou model de înregistrator digital de tip stilou VP-20, pentru a completa linia sa de dispozitive audio și pentru dictare. Prin intermediul microfonului omnidirecțional de înaltă performanță și a “filtrului de zgomot antifoșnet“, și activarea rapidă cu ajutorul unui comutator, utilizatorii pot înregistra lejer vocile și sunetul înconjurător cu o calitate remarcabilă, chiar și din buzunar.

Conceput pentru înregistrarea digitală în mediul de afaceri, VP-20 are un design discret (precum al unui stilou), dar oferă posibilitatea de a face înregistrări stereo de calitate înaltă și dispune de o serie de caracteristici ce facilitează funcționarea instantanee și obținerea unor înregistrări clare

Design elegant care permite utilizarea din buzunarul unei cămăși sau dintr-o geantă și caracteristica inovativă “Selectare scenă înregistrare”

Noul VP-20 are forma subțire a unui stilou, aspect convenabil pentru înregistrarea din buzunarul de la piept al unei cămăși sau dintr-o geantă fără a distrage atenția vorbitorilor. Funcția „Selectare scenă înregistrare” permite utilizatorilor să aplice cele mai potrivite setări dintr-o selecție de patru situații tipice de înregistrare, inclusiv un mod de „buzunar” ultra-sensibil.

Microfoanele omnidirecționale captează sunetul cu fidelitate din toate direcțiile, iar filtrul anti-foșnet îmbunătățit reduce zgomotul nedorit

Echipat cu un microfon stereo omnidirecțional care captează sunetul din toate direcțiile, VP-20 poate înregistra în siguranță o gamă largă de voci – de ex. în timpul unei întâlniri de afaceri în care microfonul nu poate fi îndreptat către vorbitor. În plus, filtrul anti-foșnet îmbunătățit distinge automat vocile, foșnetele și sunetele de frecare, și, în funcție de caracteristicile sunetului, elimină sunetele nedorite pentru a obține o înregistrare clară.

Înregistrare cu o singură apăsare și funcție temporizator pentru funcționare rapidă și ușoară

Chiar și atunci când alimentarea este oprită, utilizatorii pot porni înregistrarea prin glisarea comutatorului REC din partea superioară a lui VP-20. Prin utlizarea funcției temporizator, înregistrarea poate fi pornită automat după 3,5 sau10 minute, astfel că utilizatorii să poată face înregistrarea într-o atmosferă mai naturală, în funcție de situație.

Mufă microfon extern / căști, funcție stick USB și alte caracteristici

Mulțumită echipării cu o mufă comună pentru microfon /căști, este posibilă înregistrarea folosind un microfon extern sau înregistrarea convorbirilor telefonice cu ajutorul receptorului telefonic “TP8”. Prin portul USB terminal, VP-20 poate schimba date cu PC-ul fără cabluri sau vreo aplicație și poate încărca acumulatorul. Sunt incluse și alte caracteristici utile precum o funcție pentru atenuarea zgomotului de fond, modurile de transcriere și învățare a limbilor străine, diverse opțiuni pentru reglarea sensibilității microfonului sau filtre pentru înregistrarea clară a vocilor.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *