Olympus devine OM Digital Solutions Corporations

UPDATE – Ianuarie 2021

OM Digital Corporations va continua să furnizeze produse de consum care au fost fabricate și vândute anterior de Olympus. 

Shigemi Sugimoto, fostul șef de imagistică pentru Olympus, a fost numit director reprezentativ și președinte al OM Digital Solutions Corporations. În cadrul unei noi structuri organizaționale, cu departamente de management, cercetare și dezvoltate, producție și vânzări care funcționează ca unul singur, focusul este pe îmbunătățirea serviciilor și a gamei de produse pentru toți cei care iubesc brandurile OM-D, Pen și Zuiko.

Olympus a intrat în industria fotografică în anul 1939, prin lansarea Semi-Olympus I care a folosit primul obiectiv Zuiko. În deceniile următoare, compania a continuat să lanseze modele de camere populare, inclusiv PEN în 1959 și sistemul OMR de 35mm SLR.

“Olympus a pus în aplicare măsuri pentru a face față pieței camerelor digitale, extrem de severe, datorită, printre altele, reducerii rapide a pieței cauzate de evoluția smartphon-urilor”, declară Olympus. “Olympus a îmbunătățit structura costurilor prin restructurarea bazelor de fabricație și concentrându-se pe obiective interschimbabile.”

Sperăm că noii dezvoltatori vor duce mai departe renumele lui Olympus, prin lansarea de noi produse OM-D și Zuiko în conformitate cu cerințele în schimbare ale pieței, concentrându-se pe inovație în cercetare și dezvoltare. Versatilitate, durabilitate și performanța și calitatea imaginii sunt doar câteva dintre aspectele ce caracterizează numele Olympus, pe care sperăm să le vedem și în continuare.

Tu care crezi că este viitorul pieței foto, în contextul actual? Către ce ar trebui să se orienteze producătorii de aparate foto? Suntem curioși care este părerea ta, lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.