Sfaturi pentru selfie-urile de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie, un prilej minunat de a celebra iubirea în toate formele ei de manifestare și de a ne aminti de ce ne-am îndrăgostit de persoana iubită. Sunt multe modalități prin care puteți surprinde amintirile adunate de-a lungul anilor și crea unele noi. Un simplu selfie de cuplu reprezintă o modalitate prin care puteți surprinde iubirea dintre voi spontan. Acest articol conține sfaturi simple pe care le puteți urma pentru a face selfie-uri de cuplu originale, care să vorbească despre iubirea dintre voi.

Surprindeți momentele sincere, spontane

Atunci când te uiți la o imagine cu persoana iubită, vrei să-ți amintești memoria din spatele ei. De ce acel moment a fost special, demn de a fi imortalizat? Adeseori, aceste momente sunt spontane, nu planificate în amănunt. Asigurați-vă că aveți destulă memorie în telefon, că bateria este plină și surprindeți cele mai spontane momente petrecute cu persoana iubită.

Descoperiți ce puteți include în fotografii

Există trucuri simple care îți îmbunătățesc fotografiile, chiar dacă nu ești un fotograf profesionist. Trebuie să știi ce să incluzi în fotografie. În cazul fotografiilor de cuplu, este bine dacă amândoi alcătuiți cea mai mare parte a fotografiei. Aceeași regulă se aplică dacă fundalul nu este unul deosebit. Dimpotrivă, dacă fundalul include elemente interesante, cum ar fi un apus de soare, un monument sau artă stradală, asigură-te că sunt vizibile.

Folosiți-vă de echipamente și accesorii

Dacă nu vă puteți menține brațul ferm sau doriți să faceți o fotografie în care să apăreți în întregime și nu găsiți pe nimeni care să vă ajute, vă puteți folosi de echipamente pentru smartphone. Cele mai utile sunt suporturile pentru telefoane și selfie-stick-urile.

Selfie-urile din ora de aur (golden hour)

Ora de aur (golden hour în engleză) este cel mai bun prieten al tău. Lumina din timpul acestei ore, care are loc în jurul apusului și răsăritului, vă scoate în evidență trăsăturile feței într-o manieră plăcută. Cele mai romantice selfie-uri de cuplu pot fi surprinse în această perioadă a unei zile.

Puteți citi aici mai multe despre ora de aur în fotografie.

Ziua Îndrăgostiților este o perioadă frumoasă de a îți exprima iubirea față de partener. Nu ai nevoie neapărat de un fotograf profesionist pentru a obține fotografii de cuplu memorabile. Cu un smartphone și ajutat de accesorii pentru telefoanele mobile, dar mai ales înarmați cu imaginație, puteți realiza singuri selfie-uri creative, care să vorbească despre iubirea dintre voi.

Tu de ce trucuri te folosești pentru a realiza selfie-uri originale? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.