Află ce experiență au avut profesioniștii cu Sony Xperia PRO-I

Tehnologia, software-ul și sistemele de operare actuale au împins cu adevărat fotografia cu telefonul mobil la înălțime, acum fiind posibile lucruri despre care nu am fi crezut cu câțiva ani înainte. Sony Xperia PRO-I este Primul smartphone din lume cu senzor de imagine de tip 1.0 și focalizare automată cu detecția fazei. Printre cele mai importante caracteristici ale sale, amintim:

  • Focalizare automată pe ochi și urmărire a obiectelor pentru filmare
  • Ecran OLED 4K HDR de 6,5 inch cu raport de aspect 21:9 și rată de refresh de 120Hz
  • 12 GB RAM/ 512 GB ROM/ 4.500 mAh
  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G pentru dispozitive mobile

În cele ce urmează, vă prezentăm ce experiență au avut 3 artiști cu acest telefon.

Realizator de film- Philip Bloom

În calitate de specialist în documentare, Philip are la el o cameră special pentru a se asigura că nu ratează niciodată surprinderea acelor momente spontane la calitate înaltă. Folosind Xperia PRO‑I pentru a‑și spune povestea, Philip explorează capacitățile profesionale ale unei camere de smartphone de clasă mondială, de la dimensiunea perfectă a senzorului de imagine de tip 1.0, care asigură o adâncime de câmp mai mică, până la Videography Pro, pentru un control manual complet asupra creațiilor sale.

Fotograf profesionist - Takashi Namiki

În calitate de expert în camere Alpha și fotograf profesionist de 30 de ani, Takashi Namiki își canalizează viziunea creativă din momentul în care apasă pe declanșator. Ascultați recenzia lui tehnică a camerei Xperia PRO‑I, în care menționează aspecte de la senzorul de imagine de tip 1.0 într‑un design fără compromisuri, până la intervalul dinamic extins pentru fotografii fără zgomot în condiții de lumină slabă.

Realizator de film și YouTuber de tehnologie - Sara Dietschy

În calitate de YouTuber care oferă publicului său cele mai recente informații despre tehnologie, Sara explorează capacitățile profesioniste de filmare ale Xperia PRO-I. Având caracteristici care schimbă regulile jocului, cum ar fi mânerul multifuncțional pentru zoom optimizat și monitorul extern pentru vloguri pentru o vizibilitate sporită, Sara testează și soluția Videography Pro, îmbunătățind și mai mult experiența sa de filmare oriunde merge.

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

15 Tips & Tricks pentru fotografii mai bune cu smartphone-ul
Faci poze cu smartphone-ul Android? Învață cum să folosești modul Pro/Manual!
5 pași pentru a-ți organiza fotografiile din telefon

Tu deții un telefon mobil de la Sony și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Am dat peste F64 in timpul unor explorari online privind o telecomanda potrivita pentru batranul meu Nikon D 7100.De asemenea,caut un parasolar pentru NIKKOR 18-55mm VR.Aveti un site remarcabil!Tip-urile pentru fotografia cu telefonul sunt f utile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.