(c) Alin Popescu

Photo Talks – Natural Born Creative cu Alin Popescu

Începând cu 20 martie, am lansat proiectul Photo Talks, alături de fotografi cunoscuți din comunitate. În cadrul acestui proiect, abordăm teme diverse, din mai multe domenii, teme de actualitate, precum: fotografia documentară, fotografia ca terapie, fotografia de familie, tehnici de editare etc. Pe pagina de Youtube F64, puteți urmări videoclipurile cu toate evenimentele Photo Talks.

Continuăm seria de evenimente LIVE Photo Talks. 🎥 Ne revedem miercuri 20 mai, de la ora 21:00 pe pagina de Facebook a F64, alături de Alin Popescu și Marius Tudor

Din octombrie 2019 Alin Popescu s-a mutat în Suedia, în orașul Värnamo. Această ediție Photo Talks este una cu adevărat specială: Alin Popescu ne va povesti despre experiența acumulată de-a lungul multor ani în România dar și despre ce înseamnă să fii fotograf în Suedia: cu ce provocări s-a întâlnit, cum a fost nevoit să iasă din zona de confort și cum e să fii fotograf pe timp de criză într-un astfel de loc. 

Natural Born Creative este despre cum creativitatea se modelează în funcție de locul în care te afli și cum deși spiritul creativ este ceva lăuntric, al tău, există momente în care se adaptează, fiind fluid, nicidecum rigid.

Alin Popescu

Alin a început sa fotografieze încă din 2003 începând cu un aparat compact si trecând ulterior la DSLR. În prezent este adeptul camerelor mirrorless, iar timp de trei ani a fost Sony Digital Image Ambassador în România.

În 2008 și-a deschis propriul studio, a fost publicat de mai multe site-uri și reviste de specialitate precum: Photomagazine și Nikoniști, a avut numeroase expoziții personale, de grup și caritabile (  “Aproape Liniște” la Craiova, lucrări acceptate la salonul internațional “Dan Mihai Calinescu”, Craiova, mai multe expoziții caritabile de grup “Best Foto Fest”, a susținut și un workshopuri, la F64 alături de Narcis Virgiliu (după ce i-a fost asistent) și a fost lector în cadrul Weekendul Nikonistilor – 2 zile de workshopuri despre fotografia panoramică și printre toate acestea, este cunoscut pentru blogul său personal, unde publică des review-uri pe aparatură foto. 

Alin a făcut de asemenea parte și din multe proiecte, a plecat ca Blogger la Chișinău, a fotografiat pentru proiectul Romania Student Tour al Casei de Cultură a Studenților București, este fotograful oficial al evenimentului de promovare a capitalei în afara țării #EnjoyBucharest, fotografiile sale au ajuns în mai multe tpouri internaționale și multe altele.

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de invitatul nostru Alin Popescu:

Iată ce ne-a povestit Alin Popescu:

Vă așteptăm miercuri, 20 mai de la ora 21:00 cu întrebări pentru invitatul nostru! Poți să le lași aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook.

Lasă-ne un comentariu cu ce vrei să afli de la Alin Popescu, iar invitații noștri vă vor răspunde tuturor întrebărilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *