(c) Raluca Antuca

Cum a fost la al doilea workshop creativ – “Cum să faci portrete de poveste” cu Raluca Antuca

Pe 28.09.2019, F64 a organizat cel de-al doilea curs susținut de Raluca Antuca, tema centrală a acestuia fiind Cum să faci portrete de poveste.

Agenda cursului a inclus:

Cum a fost la workshop-ul “Cum să faci portrete de poveste”

În timpul ședinței foto, participanții au lucrat cu un model profesionist. Principalele teme abordate au fost obiectivele de portret, cum poți să îți creezi un stil fotografic și modalități de a comunica cu modelul pentru a îl face să se simtă confortabil.

Ca și în cazul primului workshop pe această tematică, printre beneficiile acestui curs creativ s-au numărat outfit-urile purtate de model, makeup-ul spectaculos și accesoriile care au întregit conceptul fotografic, precum și folosirea props-urilor pentru realizarea fotografiilor de tipul fairytale.

Iată ce ne dezvăluie Raluca Antuca despre atmosfera de la workshop:

Workshop-ul din septembrie a fost unul complex și plin de magie, care a pus la dispoziția participanților 3 concepte inedite și unice gândite de Raluca. Cu ajutorul rochiilor și accesoriilor de poveste, participanții au reușit să facă fotografii de basm.

Primul concept a pus accentul pe delicatețe și feminitate, cel de-al doilea pe senzualitate, iar ultimul a mizat pe dramatism. Fiecare mini ședintă foto a avut loc într-un cadru diferit și s-au folosit props-uri handmade, realizate de Raluca și echipa ei, pentru a reîntregi povestea din spatele fiecăreia.

“Mi-am dorit ca fiecare concept să fie aparte și să pună la dispoziția participanților cât mai multe cadre creative. Astfel că am pregătit o oglindă, o colivie cu trandafiri roșii si negri, un lanț de chei, pentru a ne folosi de ele în feluri cat mai inedite. Pentru final, am păstrat o fumigenă care a făcut senzație.”

Fiecare participant a avut ocazia de a interacționa cu modelul profesionist și de a alege cele mai bune unghiuri pentru model. Cursanții au avut ocazia de a învăța cum să folosească lumina naturală pentru a obține portrete creative, dar și cum să-și pună amprenta asupra cadrelor realizate.

Fotografiile cursanților

Modelul surprins de Raluca Antuca

Lista cursanților

Mai multe despre activitatea cursanților puteți afla accesând link-urile de mai jos:

Octav Avram

Tatiana Butuc

Mihnea Simian

Alina Ciucur

Georgiana Mares

Mihai Chetroesu

Irina Meirosu

Iulian Buzdugan

Costin Nita

Marian Curavalea

Remus Rezeanu

Mulțumim și celor care au contribuit la realizarea cursului:

Accesorii: Miss Babacilu

Rochii: Margo Concept și Edith Val

Model: Teodora

Make-up: Cristina

Trainer: Raluca Antuca

Iată cum s-a desfășurat cursul și dincolo de imagini!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.