(c) Raluca Antuca

Cum a fost la al doilea workshop creativ – “Cum să faci portrete de poveste” cu Raluca Antuca

Pe 28.09.2019, F64 a organizat cel de-al doilea curs susținut de Raluca Antuca, tema centrală a acestuia fiind Cum să faci portrete de poveste.

Agenda cursului a inclus:

Cum a fost la workshop-ul “Cum să faci portrete de poveste”

În timpul ședinței foto, participanții au lucrat cu un model profesionist. Principalele teme abordate au fost obiectivele de portret, cum poți să îți creezi un stil fotografic și modalități de a comunica cu modelul pentru a îl face să se simtă confortabil.

Ca și în cazul primului workshop pe această tematică, printre beneficiile acestui curs creativ s-au numărat outfit-urile purtate de model, makeup-ul spectaculos și accesoriile care au întregit conceptul fotografic, precum și folosirea props-urilor pentru realizarea fotografiilor de tipul fairytale.

Iată ce ne dezvăluie Raluca Antuca despre atmosfera de la workshop:

Workshop-ul din septembrie a fost unul complex și plin de magie, care a pus la dispoziția participanților 3 concepte inedite și unice gândite de Raluca. Cu ajutorul rochiilor și accesoriilor de poveste, participanții au reușit să facă fotografii de basm.

Primul concept a pus accentul pe delicatețe și feminitate, cel de-al doilea pe senzualitate, iar ultimul a mizat pe dramatism. Fiecare mini ședintă foto a avut loc într-un cadru diferit și s-au folosit props-uri handmade, realizate de Raluca și echipa ei, pentru a reîntregi povestea din spatele fiecăreia.

“Mi-am dorit ca fiecare concept să fie aparte și să pună la dispoziția participanților cât mai multe cadre creative. Astfel că am pregătit o oglindă, o colivie cu trandafiri roșii si negri, un lanț de chei, pentru a ne folosi de ele în feluri cat mai inedite. Pentru final, am păstrat o fumigenă care a făcut senzație.”

Fiecare participant a avut ocazia de a interacționa cu modelul profesionist și de a alege cele mai bune unghiuri pentru model. Cursanții au avut ocazia de a învăța cum să folosească lumina naturală pentru a obține portrete creative, dar și cum să-și pună amprenta asupra cadrelor realizate.

Fotografiile cursanților

Modelul surprins de Raluca Antuca

Lista cursanților

Mai multe despre activitatea cursanților puteți afla accesând link-urile de mai jos:

Octav Avram

Tatiana Butuc

Mihnea Simian

Alina Ciucur

Georgiana Mares

Mihai Chetroesu

Irina Meirosu

Iulian Buzdugan

Costin Nita

Marian Curavalea

Remus Rezeanu

Mulțumim și celor care au contribuit la realizarea cursului:

Accesorii: Miss Babacilu

Rochii: Margo Concept și Edith Val

Model: Teodora

Make-up: Cristina

Trainer: Raluca Antuca

Iată cum s-a desfășurat cursul și dincolo de imagini!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *