(c) Augustin Camino Beta

Newborn and Portrait Summit, în aprilie 2023 la București!

Newborn and Portrait Summit, o conferință de fotografie de nou-născut și portret, va avea loc pe 20 Aprilie 2023, în București.

UPDATE: Cum a fost la Newborn and Portrait Summit 2023 (imagini de la conferință)

Conferința va aduce împreună 6 speakeri din România, Spania și Polonia, care vor împărtăși cunoștintele și experiența lor în acest domeniu.

Conferința va avea loc la Hotelul Novotel din București.

Newborn and Portrait Summit va oferi participanților ocazia de a învăța de la unii dintre cei mai buni fotografi de nou-născuți și portret din Europa. Speakerii noștri sunt fotografi cu experiență în domeniul fotografiei de nou născut, maternitate și portret, care au creat imagini uimitoare și au câștigat premii importante în acest domeniu.

Conferința va include prezentări, discuții interactive și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu speakerii, precum și oportunități de networking cu alți profesioniști din industrie. Temele discutate vor include tehnici de iluminare, poziționare, compoziție, editing și branding personal și marketing pentru a ajuta participanții să se dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile în fotografia de nou-născuți, maternitate și portret.

(c) MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA
MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA
MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA
MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA
MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA

Program conferință

  • 08:00 – 09:00 – Înregistrare și vizită la standuri
  • 09:00 – 09:15 – Deschidere Conferință, DANIELA URSACHE
  • 09:15 – 10:15 -Beanbag and prop poses, AGUSTIN CAMINO BETA
  • 10:15 – 11:15 -Secretele fotografiei de maternitate, ANDRA CRISTEA
  • 11:15 – 12:00 – Networking & Coffee
  • 12:00 – 13:00 -Autocunoasterea prin fotografia de branding personal, RALUCA BADESCU
  • 13:00 – 14:00  -Emotia din fotografia de familie, ANCUTA CABAU
  • 14:00 – 15:30 – Prânz și vizită la standuri
  • 15:30 – 16:30 – Fotografie artistică – Culori și inspirații, MAŁGORZATA SULEWSKA-CZARNECKA
  • 16:30 – 17:30 – Sesiune intrebari și răspunsuri
  • 17:30 – 18:00 – Încheiere conferință
  • 18:00 – 19:00 – Networking și vizită la standuri

Newborn and Portrait Summit este o oportunitate unică pentru fotografii și pasionații de fotografie să învețe de la cei mai buni din domeniu și să se conecteze cu alți profesioniști din industrie. În plus, conferința va oferi posibilitatea de a viziona și cumpăra echipamente și accesorii de la expozanții prezenți.

Înscrierile pentru Newborn and Portrait Summit sunt deschise acum. Nu pierdeți această oportunitate unică de a învăța de la cei mai buni și de a vă perfecționa tehnicile de fotografie!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.