F64 – dedicat pasiunilor tale creative

Suntem devotați pasiunii tale pentru fotografie și a consolidării comunității de fotografi și videografi.

Pasiune care te provoacă să înveți constant, în care investești timp și bani și care la sfârșitul zilei te face să te simți viu – așa cum ne fac toate pasiunile pe care le avem. Dincolo de partea practică ( un fotograf trebuie să știe cum să se ocupe de afacerea lui), pasiunea este despre chemarea pe care o ai.

 De acum, la F64 pasiunea nu se limitează doar la fotografie și videografie ci și la alte forme de exprimare creativă: pasiunea pentru artele plastice și pentru muzică.

Pasiunea pentru artele plastice

Înainte de fotografie a fost pictura. Artele plastice reprezintă un domeniu vast. Fie că este domeniul tău de activitate ori că îți place să pictezi pentru că așa simți că îți poți exprima creativitatea, la F64 te așteptăm cu o mulțime de ustensile care îți permit să te bucuri de această pasiune: culori acrilice, pentru sticlă, pentru ulei, acuarele, pensule, șevalet, carton pânzat.

Poate că dorești să te apuci de pictură. Ori poate ai prieteni pasionați de pictură pe care vrei să îi surprinzi cu anumite cadouri. 

Pasiunea pentru muzică

Muzica este cea care ne face sufletul să vibreze. Fără muzică, am fi cufundați într-o liniște adeseori apăsătoare. Chiar și când nu ascultăm cântece, natura este un muzician desăvârșit, prin sunetul vântului, al picăturilor de ploaie, al tuturor păsărilor și chiar al aerului pe care îl ascultăm. Suntem atât de obișnuiți cu aceste sunete, încât uneori nici nu le sesizăm. 

Ești pasionat de muzică sau dorești să te apuci de muzică? La F64 găsești accesorii și instrumente care să te inspire în această călătorie muzicală.

 Ne adaptăm și încercăm prin ceea ce facem să creăm o comunitate puternică, a oamenilor creativi. Urmărește-ne pe site și pe blog pentru mai multe noutăți!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *