(c) Vlad Ionescu

Câștigătorii concursului: Scrie despre echipamentul tău foto-video și te premiem!

În perioada 17.01 – 8.02.2019 te-am invitat să realizezi un review scris cu imagini sau un review video despre echipamentul tău foto-video (a putut cuprinde orice tip de echipament, de la accesorii la camere). Cele mai bune 13 review-uri fie video fie scrise vor fi premiate, sub forma a 3 premii mari și 3 mențiuni, iar toți cei 13 autori au șansa de a deveni colaboratori al echipei de content F64!

concurs

Acestea fiind spuse și până ce vom reuși să publicăm materialele câștigătoare, haide să vedem lista de noi colaboratori, cu câte o imagine (sau clipul video) de la fiecare!

Premiile

  • Locul I – Vlad Ionescu a scris despre Samyang 14mm f/2.8 și a câștigat un Voucher la F64 în valoare de 750RON
  • Locul II –  Bogdan Tilvaru a scris despre Olympus OM-D E-M10 Mark II și a câștigat un Voucher la F64 în valoare de 500RON
  • Locul III – Daniel Mîrlea a scris despre Sony 24-105mm f/4 și a câștigat un Voucher la F64 în valoare de 250RON

Mențiunile constând în: câte o baterie externă per mențiune Asus ZenPower 

  • Andreea Popescu
  • Ștefan Chiripuci
  • David Bodescu
  • Robu David – Natanael
  • Tudor Mihai
  • Mihail Chirobocea
  • Adrian Sandor
  • Cosmin Călin

Am primit și 2 review-uri video care, intră tot la categoria mențiunilor, însă nu le lăsăm la urmă căci ar fi cele mai slabe, ci doar pentru că partea video este o cu totul altă poveste. 

Mai jos regăsești câștigătorii ultimelor mențiuni, după cum urmează:

Eduard Florentin

Ioan Petruț 

Felicitări tuturor câștigătorilor! Le urăm mult succes în continuare și puțină răbdare pentru a reveni către ei cu review-urile publicate, feedback și alte detalii despre ridicarea premiilor!

Iar voi, cititori pasionați, rămâneți alături de noi pentru a-i descoperi pe cei mai noi colaboratori ai echipei de Content F64!

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Sincer, chiar nu stiu de ce ati mai facut o categorie de video. Concursul trebuia sa se numeasca “SCRIETI un review despre echipamentul vostru”

    • Buna Remus, ne pare rau ca esti dezamagit, insa materialele participantilor au fost jurizate in functie de categoria la care s-au inscris. Cu alte cuvinte, articolele au fost jurizate ca articole, iar clipurile drept clipuri. Asta inseamna ca articolele nu au avut un punct in fata clipurilor, ci ca pur si simplu din punctul de vedere al videografiei (imagini de exemplificare incadrate in clip, dictie, iluminare etc), clipurile inscrise s-au incadrat, mai degraba la mentiuni. Ne pare rau ca ai ales sa nu participi, poate ai fi facut un review tare fain, un review care sa ia unul dintre cele 3 premii. Ne-ar face placere sa te vedem inscris la concursurile viitoare.

  • Sincer, eu, daca as fi participat, as fi fost foarte dezamagit, dar am presimtit ca va fi ceva de genul acesta si ca voi munci degeaba. Pur si simplu nu mi se pare corect, cei care scriu pe un scaun cu copy-paste de pe net iau primele locuri, iar cei care filmeaza cadre, transport, ore de editat, pus subtitrari, nici macar mentiune, au luat mentiune doar pentru ca erau 2 participanti, si sincer pentru atata munca, nici macar mentiune, mi se pare o prostie. Ma bucur ca nu am participat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.