Concurs NVIDIA Studio – Reflecții culturale: Artă inspirată din tradiții

Alte lucrări care ne-au atras atenția 👏🏻

Îți dorești să câștigi un laptop NVIDIA Studio? Suntem încântați să anunțăm un nou concurs alături de NVIDIA Studio, în cadrul căruia vei avea șansa de a câștiga acest laptop de la NVIDIA Studio

Gigabyte Aorus 7 9KF Laptop 17.3" Procesor i5-12500H 16GB RAM 512GB SSD VGA RTX4060 8G WIN 11 PRO

Cum participi la concurs? Perioada înscriere: 10-24.01.2024

Ești elev/student la o facultate în domeniul artelor/graficii/arhitecturii sau pur și simplu pasionat de grafica digitală? Pentru a participa la concurs, realizează între 1 și 3 lucrări pe tema concursului: Reflecții culturale: Artă inspirată din tradiții, încarcă-le pe una din platformele proprii de social media, folosind și hashtag-ul #concursnvidiastudio, apoi completează formularul de înscriere oficial, indicând linkul către lucrări și celelalte date solicitate. 

Tema este una largă și te poți inspira din tradiții românești sau internaționale, cum ar fi:

Mărțișorul

Dragobetele

Sânzienele Hanami (Japonia): Festivalul privirii florilor de cireș, în care oamenii se adună în parcuri pentru a admira florile de cireș în timpul înfloririi lor.

Día de los Muertos (Mexic): Ziua Morților este o sărbătoare în care oamenii își amintesc și sărbătoresc viețile celor decedați, prin construirea de ofrande și realizarea de procesiuni.

Carnavalul de la Veneția (Italia): Un festival faimos pentru măștile elaborate și costumele de lux purtate de participanți.

Carnavalul de la Rio de Janeiro (Brazilia): Unul dintre cele mai mari și cunoscute carnavale din lume, cu parade extravagante, costume colorate și dansuri vibrante. 

Holi (India): Festivalul culorilor, în care oamenii se aruncă cu pigmenți colorați, marcând sosirea primăverii și celebrând unitatea și bucuria.

Informații importante!

Despre Roșco Adrian – Jurat concurs NVIDIA Studio

Eu sunt Adrian, cunoscut în mare parte sub numele de Roșco și sunt implicat în arta digitală și editare foto de 7 ani. 

Folosesc arta pentru a da forma viselor și gândurilor mele și pentru a evada și remodela gânduri și emoții negative, cât și pentru a îmi limpezi mintea prin creație.

Am fost întotdeauna pasionat de suprarealism, astfel că încerc să pun această amprentă pentru fiecare lucrare pe care o realizez. Îmi place să fiu versatil și vreau să încerc mereu câte puțin din temele și culorile care reflectă o anumită stare de spirit

 

INSTAGRAM

Formatul imaginilor trebuie sa fie jpeg sau png, rezolutia minim de 4K(3840 x 2160 pixeli) in format landscape sau portret.

Jurizarea se va face până pe 30.01.2024. Juriul F64 este alcătuit din: Adrian Roșco și membrii echipei F64 și NVIDIA Studio.

Portofoliile vor fi evaluate, iar dintre cei înscriși va fi selectat un câștigător unic.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 31.01.2024. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.