Vie și Vizualuri: Concurs și excursie foto la Domeniile Franco-Române

Bucură-te de o experiență foto de neuitat în inima naturii și a vinului la Domeniile Franco-Române (Săhăteni)! Înscrie-te acum la evenimentul gratuit pentru o zi plină de aventură și descoperiri surprinzătoare într-un peisaj de poveste.

31 MAI 2024 / 10:00 -19:00 / București-Săhăteni-București

Pentru că suntem mereu dornici să-ți oferim o experiență completă, îți propunem o zi în care vei fi răsfățat(ă) cu peisaje de vis, vinuri delicioase și momente de socializare memorabile.
Încă de la început, echipa noastră te va întâmpina cu zâmbetul pe buze și cu toate detaliile necesare pentru a te bucura de fiecare moment al călătoriei tale. Îmbarcarea în autocarul nostru se va face în București, iar călătoria către Domeniile Franco-Române Săhăteni va fi presărată cu anticipație și nerăbdare.

Odată ajunși la destinație, te vei trezi în mijlocul unui peisaj de poveste, unde podgoriile se întind la orizont și vița de vie te îmbie la o plimbare relaxantă. Fiecare colț ascunde povestea unei vieti, iar tu vei avea privilegiul de a le imortaliza prin lentila aparatului tău foto.
Dar experiența noastră nu se oprește doar la frumusețea naturii. Vei fi invitat să deguști cele mai fine vinuri de la Domeniile Franco-Române, însoțite de povești fascinante despre procesul de producție și tradiția viticolă a locului. De asemenea, vom lua masa împreună.

Și pentru că ne dorim să împărtășim bucuria și pasiunea pentru fotografie, te invităm să participi la un concurs captivant de fotografie, unde cele mai frumoase imagini surprinse în această zi vor fi răsplătite cu premii oferite de F64 Studio și Domeniile Franco-Române.
Mai mult, odată întorși acasă, vom pregăti alături de Cewe și o expoziție în cramă, ca să ne amintim cu drag de experiența pe care am trăit-o împreună.

Mecanism concurs și premii

1. Te înscrii în excursia foto organizată de F64 Studio și Domeniile Franco-Române.
2. Ajuns la fața locului, realizezi fotografii în vie, cramă șamd.
3. Trimiți fotografiile pe email (maxim 5), prin Wetransfer, comnform indicațiilor primite la fața locului.
4. Un juriu alcătuit din echipa F64 și reprezentanții Domeniilor Franco-Române vor desemna cei 3 câștigători:

Locul I : voucher F64 în valoare de 500 lei, un rucsac foto și o saltea F64, plus 18 sticle de vin

Locul al II-lea: Fujifilm Instax Mini 12 + film, un rucsac foto și 12 sticle de vin

Locul al III-lea: Pachet de cursuri online pe academiaf64.ro, o saltea F64 și 6 sticle de vin

5. Chiar dacă nu câștigi unul dintre cele 3 premii, fotografia ta are șansa de a fi parte din expoziția „Vie și Vizualuri”, care va fi organizată în cramă, la o dată ulterioară, priturile fiind asigurate cu suportul Cewe România.

Domeniile Franco-Române au fost fondate în anul 2000, la iniţiativa lui Denis Thomas, proprietar şi vinificator din Burgundia, care pune bazele primei plantaţii viticole BIO din România, la Săhăteni, în Dealu Mare. În anul 2020 crama a fost preluată de către un grup de investitori români cu tradiţie în viticultură, care a adăugat încă 40 de hectare de viţă-de-vie (o plantaţie cunoscută sub numele „Domeniile Persu-Eminescu”) la cele 45 de hectare deja existente. O poveste de familie care se întinde pe mai multe generaţii, o poveste care merge mai departe.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Buna ziua! Cat costa aceasta excursie?

    • Salutare,

      Participarea la eveniment este gratuită!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!